melkende mieren gesignaleerd!

Last modified date

melkende mieren
melkende mieren

hupla, 1 mei, dag van de arbeid. Vreemd dat je op dergelijke dag niet hoeft te werken. Tijdens een wandelingetje door de achtertuin zag ik bladluizen en mieren gezellig naast elkaar.

Ooh, zo lievv.
Wat? Nee! De smerigaards! Mijn bomen! Zomaar leegzuigen, hoe durven ze? Nu weet ik niet of ik de mieren moet straffen of de bladluizen, of beiden?
Lieveheersbeestjes heb ik nog niet zien vliegen, die zouden anders de strijd kunnen aangaan met de mieren en zo van de bladluizen een heerlijk feestmaal bereiden, dus dan maar oorwormen vangen. Straks, als ik goesting heb, ga ik een paar kranten verfrommelen en in de boom hangen.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: