mama Tine

Last modified date

Als trotse bezitter van zowel een X- als een Y-chromosoom is het bijzonder moeilijk geschikte cadeautjes te vinden. “Ik moet geen bloemen hebben”, hoor ik als we een bloemenwinkel passeren; om kleren te kopen heb ik geen smaak; babykleertjes heeft ze al genoeg (en ik ken geen maten) en al de rest koopt ze wel zelf (cfr. de bumboseat). Dus dacht ik zondagmorgen pannenkoeken te bakken. Een prachtidee! Tot ik besefte dat diëten en pannenkoeken vol boter en suiker niet echt hand in hand gaan.
Plots zorgde Jasper uit onverwachte hoek eigenhandig voor een verrassing… en zo moet het ook! Flinke Jasper!
Het cadeautje dat Lieze morgen aflevert heb ik mijn dochter reeds zachtjes ingefluisterd: “Je hebt vandaag 4 keer kaka gedaan, op moedertjesdag doen kleine meisjes geen kaka in de broek”. Of ze zal gehoorzamen zullen we morgen wel zien dus.

In ieder geval hebben we een backup, een klein complimentje en 2 speciale foto’s:

Lieze in 3D
Lieze in 3D
Jasper in 3D
Jasper in 3D

Diegenen die een blauw/geel 3D brilletje in de bus kregen om naar een niet-vernoemde reclamespot te kunnen kijken, kunnen ook meegenieten van onze driedimensionale zoon & dochter.

Aja, het complimentje: Tine, scheetje… Ik zie het elke dag. Je bent de beste mama ter wereld. Geen wonder dat Jasper en Lieze zo’n lieve ukjes zijn.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: