maatjes

Misschien klinkt het onderstaande jullie wel bekend in de oren.
Net als het grootste deel van de wereldbevolking, zijn wij nog steeds op dieet.
Geen extreme toestanden  hier! Wat letten op de voeding, maar geen favoriete maaltijden schrappen want dat houden we toch niet vol!
De gewoonlijke tussendoortjes werden wel geschrapt en vervangen door gezondere, maar minstens even lekkere alternatieven.
Dankzij de wii lukt het me nu ook om dagelijks minstens een halfuurtje te sporten. Allé ‘sporten’ … emo:mondlinks2 Laat me het anders formuleren: dankzij de wii lukt het me om dagelijks een halfuurtje in beweging te zijn!
Gisteren had ik massa’s spierpijn van de dag ervoor, dus  deed ik enkel wat figuurverbeterende ‘muscletraining’. Gelukkig is de buurvrouw potdoof, want ik heb serieus gevloekt op mijn virtuele coach! Geen medelijden heeft die mens met mij…
Gianni is al bijna zijn zwangerschapskilo’s kwijt, en ook bij gaat het weer de goeie richting uit. Ik weeg nog steeds enkele kilo’s minder dan vorig jaar deze periode , maar heb mijn einddoel ingesteld op nog 6kg minder!
Het belangrijkste is echter: ik voel me weer lekker in mijn vel! Ik heb weer iets om handen en hoef niet de hele dag te zitten enzo!
Volgens de wii heb ik een BMI van 26 en een kluts en behoor ik tot de categorie: overgewicht.
Mijn sportieve leeftijd was eerst 43 maar is ondertussen al enkele jaartjes gezakt. Deze berekening slaat trouwens nergens op, want ze  berekenen dit aan de hand van enkele coördinatie en evenwichtsoefeningen. Probeer dat maar eens goed te doen met een stel X-benen!!  emo:fatty-canny

Soit, ik ging het hebben over maatjes.
Mensen op dieet hebben de gewoonte om dingen te kopen die nogal krap zitten. ‘ als ik dan enkele kilo’s verlies gaat het perfect zitten’ (herkenbaar?)
Zo heb ik ook enkele kledingstukken liggen die me hoogstwaarschijnlijk nooit gaan passen, maar die me telkens met de neus op de feiten drukken.
Deze keer dacht ik dus slim te zijn. Mijn eerste nieuwe kleren in laaaaaaange tijd en ik nam… iets dat ferm gemakkelijk zat!
Resultaat enkele weken later? Mijn broek zakt van mijn billen en mijn truitje is op het randje van een slobbertrui.
Dan denk je eens slim te winkelen… emo:fatty-sad

Ik wil gerust een fotoreeks van mezelf plaatsen, dat zou ook meer toepasselijk zijn bij het onderwerp, maar dan verliezen we lezertjes emo:fatty-look_down
Bij deze, voor de verandering, mijn biebabeloeba baby’s!
De ramptoeristen onder jullie hoeven niet te panikeren, er volgt zeker een wiifilmpje van deze auteur! Maar nu nog eventjes niet!  emo:blushing

IMG_8760 IMG_8774 IMG_8766
IMG_8768 IMG_8761 IMG_8770

5 Responses

 1. Het groene truitje past hier al niet meer 🙁
  Ik heb het 2 weken terug met veel pijn in het hart in de doos moeten stoppen…
  Ondertussen verlang ik hier nog altijd naar een Wii maar het ventje houdt voet bij stuk…
  Wacht maar… Mijn tijd komt nog :p

 2. Het is een maatje 68 en kom rechtstreeks uit Hasselt van Isaakje 🙂
  (die het bij zijn geboorte van mij gekregen heeft) De cirkel is rond 😉
  Gelukkig kreeg ik het nu al, want het zit als gegoten!

 3. Heb je de wii fit gewoon of de wii fit plus? Bij de plus kan je de kids ook bijvoegen, je kan ze er alleen maar mee wegen maar het is wel schattig dat er dan zo’n klein mii tje komt aangekropen. De kat kan je er trouwens ook bijvoegen, ook maar alleen voor te wegen maar is ook wel leuk als je dan opstart en heel je gezin komt eraan, inclusief kids en kat(ten).

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: