Lieze: vervolg

Last modified date

pannenkoekjes met ham en kaassaus
pannenkoek met ham en kaassaus

De papa is bij zijn dochter
De mama bij haar zoon

Ik veronderstel dus dat het mijn beurt is… Lieze ligt nu al enkele uren te slapen. Ik was mee in slaap gevallen maar ben gewekt door een trillende gsm en dus ben ik weer wat achter de pc gaan zitten.

Soit, vandaag/vannacht los ik dus Tine af en maar net op tijd want kijk eens wat voor lekkers ik deze avond voorgeschoteld kreeg. Pannenkoeken! “Mmmm mmmm mmmmm mmmmmmmmmmmh”, zou Jasper zeggen. Awelja, Lieze heeft er ook zitten van proeven en ze leek het niet zo slecht te vinden. Ik vind het maar raar, maar inderdaad niet slecht al prefereer ik pasta daarbij.
Het petit Gervais’je (of hoe je dat ook schrijft) dat Lieze kreeg was natuurlijk 1000x lekkerder maar ze kon het niet laten met haar lepel ook uit mijn bord te lepelen.

In tegenstelling tot Tine die met het bed worstelde ligt dat voor mij wel comfortabel 🙂 .

Nieuwtje: Lieze kan vrij rondlopen/rollen zonder baxter. Die mocht er af nadat ze zo goed heeft gegeten en haar flesje melk dezen avond heeft ze ook met veel mmmm’s opgedronken! (y)

en morgen zijn wij weer allemaal samen!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: