Lieve Jasper

Last modified date

Als je nog eens van plan bent de hele Colruyt op de hoogte te brengen van je bestaan, gelieve je mama op voorhand te verwittigen. Het is namelijk niet echt ontspannend om zo boodschappen te doen. Dat je het niet FUN vond in de Fun, dat mochten we ook al merken, maar ik hoopte toch dat de Colruyt je meer zou kunnen bekoren…
Je papa zal het niet leuk vinden dat ik door jouw toedoen geen lekkers in de kar kon droppen. Al zal zijn weegschaal me dat niet kwalijk nemen.
Kleine zus vond het al evenmin plezant dat jij koste wat kost al het volk bijeen moest brullen. Ze werd er zelf wat chagrijnig van.
Dankzij jouw toedoen, moest ik me van de ene kar naar de andere reppen om toch maar één van jullie te kunnen troosten. Ik moest me blind maken voor alle blikken vol medelijden, en moest van mijn kar een ware kermisattractie maken opdat je toch eventjes zou stoppen met huilen om wat verse lucht te happen.
Ik maakte me zorgen om je, want het is niet van je normale doen.
Toen je in de auto plots in panne viel, en de stilte terug was, was ik nog meer ongerust. Was je wel oké?
Een welgekend geurtje verspreidde zich echter razendsnel in de auto, en toen ik je thuis uit je maxicosi hees werd de geur nog doordringender.
Ik ontdeed je met plezier van je pamper, gaf je een deugdoend badje en een lekker warme fles melk.
Uitgeteld lig jij nu te slapen op de troon die ik voor je maakte met het slangenkussen. Zo heb je wat minder last van die vervelende oprispingen.
Het is een plezier om je zo zalig te zien slapen.
Maar toch lieve zoon, blijf jij lekker thuis de volgende keer ik naar de Colruyt ga!

IMG_8620

3 Responses

    • bedankt voor de tip Sil, mor we zitten al aan ons 3de potteke Gaviscon 😉
      Het heeft een heel eind geholpen, maar de laatste dagen geeft hij echt enorm veel melk terug. Soms massa’s zuur en vol witte brokken…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: