Lien

Na al die tijd verdient ze wel haar eigen blogje!
Vandaag ging ik wellnessen met Lien. Je ziet haar soms reageren, zag ze al eens voorbij komen op één van de foto’s maar verder is ze een nobele onbekende voor jullie. Daar wil ik nu eens verandering in brengen sie!

Ik leer alle belangrijke mensen in mijn leven blijkbaar via internet kennen! 😉
Zondag is het 7 jaar geleden dat Gianni en ik een koppel werden, na een jaartje sporadisch chatten met elkaar. Zo is het ook gegaan met Lien! Ruim 2 jaar geleden leerde ik haar kennen onder een pseudoniem op een forum.
Het klikte meteen, maar we bleven communiceren via het forum. (nogal publiekelijk dus)
Pas na het slechte nieuws in oktober 2008 voegden we elkaar toe op msn.

Toen ging het plots vlug. We chatten regelmatig, soms uren aan een stuk. Ze was een grote virtuele steun in mijn leven, en was meer dan eens luisterend oor toen ik het wat moeilijker had. Natuurlijk deelden we ook de mooie momenten. Haar eigen problemen zette ze meerdere malen op de achtergrond om mij wat moed in te praten.

Ik ben geen zo’n voorstander van live afspreken. Schrijven is namelijk iets anders dan elkaar in het echte leven zien. Ik kan het wel zeggen op papier (scherm) maar durf toch (maar niet vaak) onwennig zijn in ’t echt. 😳 Het duurde dan ook tot oktober vorig jaar voor ik haar het eerst ECHT zag. Ik lag te rusten in het Jan Yperman en zij kwam mij entertainen met zelfgebakken brownies. (Ze kan namelijk geweldig koken moet je weten! Vraag haar iets over gelijk welk voedsel, en ze tovert meteen een recept uit haar mouw. Prachtig 🙂 )
Het werd een leuke bedoening en het duurde dan ook niet lang meer voor we nogmaals afspraken. Deze keer kwam haar man David zelfs al mee.

Nu zien we elkaar toch op regelmatige basis en afscheid nemen is toch telkens de domper.
Wij hebben namelijk ‘een klik’! Hebben over meerdere dingen hetzelfde idee, hebben nogal veel overeenkomsten en kunnen om dezelfde dingen lachen.

Het was ook haar idee om vandaag eens te gaan wellnessen. Na 5 maand Jasper en Lieze vond ze dat ik wel een ‘mamadagje’ verdiend had.
Ik heb genoten, gelachen, geshopt, gebabbeld en geluisterd.
Mijn haar werd geknipt, mijn vel vernieuwd en mijn outfit voor zondag werd gekocht.

Morgen een uitgebreide verslaggeving! Al ga ik jullie het relaas van de Nespressodame onthouden. Nu ben ik ‘ZEN’ en ga ik slapen. emo:halfblij
Ik wou haar gewoon nog eens via deze weg laten weten, dat ik enorm blij ben met een vriendin als haar! Lang leve het internet!
Merci 🙂

friendsCartoon

4 Responses

  1. Ik zou het zelf nooit beter kunnen verwoorden… In tijden als vandaag is een oprechte vriendschap als de onze soms zeldzaam. Heel langzaam gegroeid maar vandaag een vaste waarde. Ik ben terecht trots jou mijn vriendin te kunnen noemen. Al de wierook mag dus ook gerust jouw richting uitvliegen because you rock!
    Dikke knuffel en merci voor de ge-wel-di-ge dag!
    xx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: