La Vita è Bella

Last modified date

Genieten!

Dat is wat we nu vooral proberen te doen, en ik moet zeggen dat het ons aardig aan het lukken is!

IMG_6068
– Lange middagdutjes met Jefke op de schoot. De nieuwe fleece plaid zit hier ook voor iets tussen, want ik moet wel enorm mijn best doen om zijn hartje weer te veroveren. Als Gianni thuis is, ziet hij mij niet staan.(eum, zitten!)
– Een ruim bed met lekker warme flanellen lakens. Oké, het is afkicken van de slaappilletjes en ik heb Gianni minstens 10 keer per ongeluk gewekt deze nacht, maar toch was het zalig om terug naast elkaar te ontwaken.
– Samen de doopsuikertjes afwerken en tot de ontdekking komen dat dit toch een hele karwei blijkt te zijn voor hetgeen het maar is 🙂
– Mij laten verwennen door Gianni, die het voorlopig nog allemaal gelooft en alles doet wat ik hem vraag. 🙄
– Zelf mijn eten kiezen en er met veel smaak van smullen!
– Al de programma’s die ik de voorbije maand opnam bekijken en de reclame doorspoelen. Lang leve digitale televisie!

ps.  Moest ik plots bevallen, zouden we dat zeker zo vlug mogelijk laten weten hoor! 🙂
Vandaag hebben we vooral doopsuikertjes afgewerkt en heb ik héél wat slaap ingehaald…
Geen paniek dus!

3 Responses

  1. Home sweet home…at last! Profiteer ervan meissie!!!!! Alvast een geweldige fotoshoot gedaan, zie ik… Laat je maar eens lekker in de watten leggen! Ik geraak momenteel om totaal onverklaarbare reden niet op msn dus communiceer ik even langs deze weg 😉 Dikke knuffel xxx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: