kluchtje van de dag :)

Last modified date

20091110_echoJaja,
Het grapje van de dag is er ééntje met een héél leuk einde 😀
Na een nachtje materniteit, kreeg ik deze morgen eerst het bericht dat de bevalling  zelfs nog voor vandaag kon zijn, om dan nog 2 uur later het bericht te krijgen: je mag naar huis. Ik viel bijna uit mijn rolstoel.
Gianni heeft doodsangsten uitgestaan vandaag 🙂 Den duts werd overvallen met het gedacht dat hij vandaag papa zou worden. Ocharme… Het ging hem plots toch iets te snel.

Ik had dus gisterenavond volgens het inwendig onderzoek plots 3 cm opening en een enorm verkorte baarmoederhals.
Deze morgen bleek ik idd opening te hebben, maar toch wel wat minder dan gedacht.
De kindjes zitten ook nog steeds niet ingedaald, doen het supergoed, wegen 2300g en 2400g en ook de mama stelt het opperbest.
De monitor van deze morgen toonde trouwens GEEN ENKELE contractie  (die het vermelden waard is tenminste)

Er ligt er nog steeds eentje koppig in stuit, dus het wordt naar alle waarschijnlijkheid een keizersnede zoals al gezegd werd deze morgen. De kans is nu héél klein geworden dat er nog gedraaid wordt in de buik.
De ingreep  kon vandaag gebeuren, deze kan morgen gebeuren, hangt er eigenlijk van af wanneer ik in arbeid ga en hoe mijn bloedwaardes het doen.
Ik hoop het toch nog minstens 2 weken vol te houden!  😉
Voorlopig moet ik tweedagelijks blijven naar de monitor gaan. Eén ding is zeker! Donderdag gaat mijn koffertje mee in de auto en vertrek ik met een goed gevulde maag!

ps. de echo van vandaag voegen we vanavond toe!

3 Responses

  1. Amai, wat een spanning!! Ik dacht al indien je morgen zou bevallen dat die 2 krutjes altijd een mooie verjaardag zouden hebben, geen school die dag of niet gaan werken! M’n vraag is eigenlijk waarom je nog 2 weken wilt wachten voor te bevallen? Allee, we wachten in spanning af!

  2. awel hé Nele, het antwoord op je vraag is héél simpel.
    De kans dat ze dan nog lang in de couveuse moeten liggen is dan héél klein.
    Nu zouden ze zowiezo nog in de couveuse moeten…
    Ik wil kunnen pronken met de kindjes op mijn kamer 😉

  3. Ik dacht dat er iets anders tussen zat (vraag het maar aan oma!) Natuurlijk heeft u gelijk, hoe langer hoe beter. Als het toch keizersnede is, heeft dat toch geen belang als eentje (het meisje?) in stuit ligt?

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: