kinderloze avond

Zaterdagavond was het personeelsfeest van onze school. Gianni werd ook uitgenodigd, maar we vinden onze ukjes nog iets te klein om ze al zo lang zonder mama en papa ergens achter te laten.
Ik trok dus alleen richting Poperinge nadat Gianni plechtig beloofde om mij per sms op de hoogte te houden.
Het begon al goed toen ik net Poperinge arriveerde en er een vreemd geluid weerklonk in de wagen. Je raadt het al, Gianni zijn gsm  👿
Met andere woorden, ik moest de avond maar zien door te brengen zonder weetjes en nieuwtjes van de tweeling… En dit op de avond dat Jasper voor het eerst héél bewust en breedsmoels naar ons lachte! Hij lachte al zijn toekomstige tandjes bloot naar mama en even later ook naar papa.
Uiteindelijk viel de avond echt mee, ik was blij om er eens uit te zijn en eens andere mensen te zien en horen. (en ze waren tenslotte in goede handen)

Ik was toch wel nieuwsgierig naar het verloop van de avond, en een klein duiveltje in mijn hoofd hoopte dat de kindjes mij toch misten en ik ze onmiddellijk zou moeten troosten.
Niets was minder waar, want bij thuiskomst lag iedereen gelukzalig te slapen…
Des te beter hé 😀   (maar ik ben toch opgebleven tot ze wakker werden om te eten en ik ze eens goed kon vastpakken en knuffelen 😳  )
Ik ben benieuwd of ze er nu weer 7 uurtjes tussenlaten… Ofwel hadden we al 2 dagen op rij dikke chance 🙄

Ik werkte ook ons 2de fotoalbum af en merkte dat ik er welgeteld éénmaal in voorkom… en hoe! Moe, belabberd en totaal niet om aan te zien in feite… (maar Lieze staat er komiek op) Goed voornemen van de maand: niet alleen foto’s nemen, ook zelf op het gevoelige plaatje vastgelegd worden!

We zijn alvast goed gestart :mrgreen:

0P6260001

IMG_7510

3 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: