jeugdsentiment

Last modified date

Sommige vrouwen kopen hopen kleren of schoenen na een mindere dag. Niet zo zeer omdat ze die nodig hebben, maar volgens mij komt dan een chemische stof vrij in ons brein die ons eventjes dat gelukzalig gevoel geeft. Ik ben één van die vrouwen…
De zwangerschapsmode is echter niet helemaal mijn ding, en mijn kinderen kunnen nu al zwemmen in hun kleren!
Hoezo shopaholic? 😉
Voorbeeld: voorbije zaterdag had ik een mindere dag zoals jullie al konden lezen. Wel… vandaag bracht de postbode 4 paar ieniemienie babyslofjes mee voor de ukjes.  (het voorbeeldje heb ik voor alleduidelijkheid niet gekocht) Het zijn handgemaakte leren sloefjes. Identiek aan Bobux, maar van een ander merk.

7106348

Vandaag heb ik dus opnieuw het gevoel dat ik iets verdiend heb! Iets leuks, iets origineels, iets dat me niet aan levers en contracties doet denken. Google is mijn beste vriend! Al twijfel ik nu tussen volgende zaken… (geef gerust jullie mening!)

Ik vond dus een site waar ik al onderstaande series op dvd kan aankopen. (nieuw en voor een mooi prijsje)
Ik ben nu eenmaal niet zo te vinden voor de hedendaagse televisieprogramma’s voor kinderen. Geef mij maar de goeie oude tijd! Ik geniet er nu nog van! Teletubbies? Dora? neeeeeeeeeeeeeeeen hoor 🙂 kijk zelf maar:
(als je klikt op de link krijg je een voorbeeldfilmpje te zien)

[poll id=”3″]

Zoals jullie merken, heb ik vaak voor de buis gehangen als kind, maar zat ik evenveel buiten te spelen hoor.
En ik heb er toch niet te veel schade aan overgehouden 😉
Ik ben benieuwd naar jullie keuze!!!! Want ik kan niet kiezen……………

NOG 10 DAGEN en ik ben 34 weken
NOG 11 DAGEN en Isaak komt op bezoek
NOG 15 DAGEN en ik mag bevallen van Gianni

9 Responses

 1. Seabert en de gummiberen en beestenbos isboos!!! Zo tof omdat nog eens terug te zien! Maar mss is dat voor als ze al iets ouder zijn?

  Dan kies ik voor alfredje als ze kleintjes zijn!

  Voila! Koop van de eerste keer vier series dan hebben ze afwisseling 😉

  Hehe!

  Grjts

 2. Damn, ik mocht er maar max. 3 aankruisen, had anders veel meer aangeduid!!!!! Ik heb er trouwens nog eentje uit de oude doos= de Snorkels!!!! Daar was ik ook helemaal fan van!!!xx

 3. Awwel tine, ik moet zeggen dat ik van al die tekenfilms niets meer weet!!! Dus ik zal geen keuze maken, ik weet alleen nog de films toen robbe klein was en waar we uren naar keken zoals teletubbies enz.. Sorry tine!!!!
  En voor Rita (oma) zal ik effkes kijken of ik die dvd van teletubbies en tik-tak nog in m’n kastje liggen, dan moet jij dit niet kopen en kan je andere dingen kopen voor zulma en zoe. Groetjes

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: