Iedereen tevreden!

Last modified date

Het poesje is onderweg naar het asiel!logo dierenasiel ieper
Hopelijk hebben ze een plaatsje vrij voor de kleine duts.
We gingen wachten tot morgen, maar de pruts kreeg een snotneus en begon te niezen… Naar alle waarschijnlijkheid een verkoudheid ten gevolge van zijn nachtjes buiten, maar met onze Jef wilden we het risico niet nemen dat het één of andere ziekte had. We verzorgden het nochtans goed hoor! Koekjes, water, een dekentje en een plekje in ons waskot. Wat wil een vondeling nog meer?

Kortom

-Gianni tevreden, want die kon het aanhoudelijk gejank met momenten niet meer aan. Hij zal het poesje wel missen zegt hij, maar onder lichte dwang van mij moet hij het toch afzetten in het asiel. Al ga ik er niet in verschieten als Gianni hier straks terug staat met kat en al… Volgens de site kost het 5euro om een vondeling af te geven en dat vinden we nog te doen. Gianni kennende zal die echter niet veel meer willen uitgeven dan dat… Dan kunnen we het evengoed hier buitenzetten, redeneert hij.
-Jef tevreden, want die is weer heer en meester kat in ons huis!
-Ik tevreden, want ik mocht er toch niet aankomen… Probeer daar maar eens van te blijven als het zo schattig zit te kijken!
-Mijn moeder hoogstwaarschijnlijk tevreden dat ze nu niet meer in de verleiding kan komen om het beestje zelf te houden.
-Poesje tevreden want die krijgt (hopelijk) een nieuwe warme thuis binnenkort!

Trouwens, we zijn vrijdag de 13de vandaag! Ik heb Gianni’s deadline gehaald. Vanaf nu mag ik zonder schuldgevoel bevallen zegt hij. Al zou het voor zijn werk wel handiger zijn als dit in het weekend zou gebeuren. Stel je voor dat ze hun planning moeten aanpassen… 🙄
Aangezien we nog niet van plan zijn te bevallen, en Gianni 5 weken thuis zal zijn eens dit wel gebeurt, zou hij eventueel thuis kunnen zijn tussen Kerst en Nieuwjaar.
Let op! Ik schrijf ZOU… want gisteren hebben ze hem praktisch al gesmeekt om dan toch te komen werken. Wie Gianni kent, weet al wat hij beloofd heeft… zucht  😐
Nuja, dan moeten ze hem maar missen de week na Nieuwjaar hé!

Morgen terug monitor…
Ik zet mijn koffertjes al klaar  😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: