HIJ ZIT

Ik kon het in het vorige onderwerp zetten, maar neen! Dit verdient een eigen plaatsje!
Onze zoon zit  😆
Hij kon het al als er speelgoed in de buurt was, en het viel ons al op dat hij zich van ruglig naar zit probeert te gooien, dus plaatsten we hem vandaag eens in het gras.
En hij zit!
Ok, hij moet nog oefenen… maar toch  emo:wub
Hij kan het trouwens al lang uithouden hoor!
Wij dachten dat Lieze nog ver van zitten verwijderd was, maar ook zij verbaasde ons vandaag… Haar eerste ‘zitdag’ ligt ook in ’t verschiet! Wel niet in ons weelderige gazon, want  ze is blijkbaar panisch voor gras.  emo:blink

3 Responses

  1. Bravo kleine man! Nog even en je mama verliest de kcals door achter je aan te hollen! Nu is het aan Lieze om als eerste te gaan kruipen of zo hé…

    • Ik vrees dat we je moeten teleurstellen 😉
      Jasper maakt al aanstalten tot kruipen… hij gaat al vooruit maar we spreken nog van centimetertjes hoor! 🙂 Het is ook meer sluipen dan kruipen.
      Hij is het ook al zo gewoontjes van op zijn buikje te liggen hé… Op dat gebied heeft hij toch wat voorsprong.

  2. Bravo Jasper !!!! Hij is er wel snel mee, Anaïs zat pas fatsoenlijk op haar 8 maanden en sloop pas rond op haar 9 maanden. Nu is ze 14 maanden, kruipt op handen en knietjes, trekt zich overal aan recht maar alleen stappen, ik hoop dat het nog voor deze zomer is maar ik vrees er eerlijk gezegd voor 😀 , ze is nogal lui op motorisch gebied. En zolang ze denkt, met kruipen kom ik er ook wel 🙄 . Maar Lieze is ook al flink zenne !! Ocharme, zo’n schrik van het gras, Anaïs ook de eerste keren (alhoewel die er als baby toch ook wel heeft ingelegen) maar na een paar keer kruipt ze er nu vrolijk op rond (en geweldig dat dat is als ze iets wit aanheeft 🙄 ) .

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: