het nieuws

Last modified date

en er is vandaag maar één hooftepunt, namelijk: geen nieuws. Er is dus blijkbaar nog niets gebeurd vandaag, in de hele wereld niet. Maarr beste lezer, als jij zelf nieuws bezit kan jij vanaf heden doorsturen op de nieuwe machine die gianni gekregen heeft van euh dink en op handig nummer euh 4040, vier, zeven, vier. Dan euh een soort euh omgekeerde 6 (misschien een schrijffout), acht, negen, zeven, zeven, acht, 321 start!

 

IMG_5820Nee, er is eigenlijk wel nieuws, maar ik had gewoon geen goesting om er een foto van te nemen. Deze morgen was ik een beetje vroeger wakker dan normaal en heb er uit pure verveling dan toch ene van genomen: de (eetbare) vruchten uit onze tuin! De kleinere was een weekje geleden al de grip verloren maar onze ‘grote’ appel lag deze morgen netjes op de grond.
Nu zie ik er hier al een paar denken: wat doet die patat daartussen?
Awel, de vorige huisbewaarder at waarschijnlijk graag aardappelen en had een klein moestuintje. Elk jaar zien we nog nieuwe aardappelplanten uit de grond schieten en hoewel we ze blijven wieden, oogsten we elk jaar een aantal nieuwe patatjes 😀

IMG_5821De jaarlijkse zoektocht (dit jaar de Reningelstse R-Ook-Op-Zoektocht) hebben we dit jaar zonder al te veel prijzen afgesloten. Eén fles champagne Grand-Cru (ofzo). Nuja, over enkele maanden zal die wel opgeslorpt worden in de materniteit. Nochtans hebben we het niet zo slecht gedaan: 560/840, een kleine 67% en komen daarmee ongeveer halverwege de uitslag.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: