Het is weeral dinsdag…

Last modified date

Typerend voor de maand juni is dat de tijd dubbel zo snel vliegt.
Nog 10 weken ‘vakantie’ 🙄 (ik begin er stiekem toch naar uit te zien)

Nummertje 2 bewees de voorbije dagen dat ook zij kan zitten. Ze is echter zo onstuimig, dat ik het nog niet van de daken schreeuw. De minste afleiding kan haar doen omvallen. Dat haar hoofd geen 360° kan draaien, dat snapt kleine meid nog niet zo goed.
Geef haar echter een blokkendoos, of een goed televisieprogramma en ze zit als een ‘grote’.

Jaspertje heeft dan weer iets met dino’s. Hij bezit enkele dinoshirts en stuk voor stuk falen ze voor de kwijltest. Enkel en alleen die T-shirts (verschillende merken) kwijlt hij vol, maar dan ook VOL!
Ik geef het niet op, want ik vind dino’s snoezig. emo:fatty-look_down

De homemade papjes worden weer gewaardeerd. Gisteren aten ze worteltjes met ham, vandaag courgette met kip. Morgen geef ik hun eerste preipotje.

Deze morgen gingen we shoppen met hun overgrootmoeder. Die had een nieuwe broek nodig. Ik vond al enkele leuke dingen die J&L beeldig zouden staan de komende winter en wacht ongeduldig de solden af.
Voor mezelf kocht ik wel al een kleedje.
Het past me, maar het zou me NOG beter passen moest ik nog enkele kilo’s minder wegen. emo:joyful Ik wou het risico niet nemen dat het er niet meer zou hangen 1 juli.
Foto’s volgen zeker!

3 Responses

      • hihihi (en nu moet ik blijkbaar nog typen want als ik alleen hihihi schrijf zegt pc message too short allez dan gaan we nog maar wat rikketikken in de hoop dat het deze keer meer succes op slagen heeft want ik heb geen zin om nog 200 keer op versturen te drukken omdat ik stikop ben en nu eigenlijk al in mijn nest moet liggen…)

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: