herkansing

Last modified date

Niet alle nieuws hoeft van Tine te komen. Nu de webhosting sinds vandaag 66%  duurder is geworden vanwege een te hoog dataverkeer kunnen nu nóg meer fotootjes online geplaatst worden! Goed nieuws dus!

Reden te meer om nog eens een nieuwe poll online te gooien. Aangezien een deel van de stemmers zich schromelijk vergist heeft in de vorige poll vind ik dat een herkansing wel mooi meegenomen is:

20091027_echo echo_30wks_b
[poll id=”6″] [poll id=”7″]

Oja, was ik laatst een praatje aan het slaan met iemand die mij waarschuwde over moeders (van tweelingen). Die zouden hun man verwaarlozen! Die venten moesten alleen op café! Stel je voor! Straks moet ik helemaal alleen op stap… Voorlopig word ik in ieder geval nog niet in de steek gelaten. Krijg ik elke week minstens één ambetant mailtje met boodschappenlijstje 😀 Extra werk voor mij, en een bijkomende geruststelling voor de bezoekers van alfa en bravo: drank staat er op het lijstje in overvloed!

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

3 Responses

  1. Gianni,
    Ik denk dat je beter met normale moeders of vaders praat, jij in een café? Da zie ik toch wel niet zitten!!! We zullen wel zien of jij aandacht te kort komt (symptonen : vermageren, bleek zien…),en dan… gaan we ingrijpen. En indien je toch op café wilt gaan dan zal je wel gezelschap krijgen van oma en opa! Allee, veel plezier nog met je ambetante é-mailtjes enz…
    (ps. Zulma en Zoe zijn toch mooiere namen?)

  2. Gianni, ik kan datgene wat onder de twee foto’s staat niet helemaal zien. Het ligt misschien aan mijn pc maar bon!
    Als je op café wil, kun je altijd mee met oma Rita en Opa Johan. Ze vertoeven vaak in het gezelschap van opa(S)(Phi)lip en oma Vera! Altijd leute verzekerd natuurlijk 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: