heilige boontjes

Last modified date

Onze 2 boontjes zijn officieel heilige boontjes geworden en werden vandaag het christendom in gekatapulteerd.
Foto’s zeggen nog steeds meer dan woorden, daarom een greepje uit ons ruime assortiment als u wat naar beneden scrolt!

De kerk

Lieze is een misdienaar in spé! Alles was interessant en ’t kind heeft alles héél aandachtig meegevolgd. Toen haar lipjes gezalfd werden, dacht ze zelfs dat dit haar eerste groentepapje was want ze smakte héél gulzig.
Jasper was moe, hoewel hij de hele nacht en ochtend al sliep. Hij was dus eventjes onrustig, maar viel toen gelukkig in slaap door er wat mee rond te wandelen. Het hele doopgebeuren is zo dan ook aan hem voorbij gegaan.

Het restaurant

Het eten was waarlijk subliem. mmmm  emo:fatty-dribble
Opnieuw was Liezeke rustig en na de verplichte fotosessies sliep ze de rest van de namiddag.
Jasper, ’t ventje, had jammergenoeg toch beslist om wat brulconcertjes in te lassen. Misschien moeten we nog maar eens naar de dokter stappen, want neen, ik liet hem niet vallen! Die ooievaarsbeet vervaagt wel met de tijd, en is dus geen overblijfsel van één of ander accidentje.

Ons menu:

menu

Thuis

Liezeke ligt welgezind om de speelmat te trappelen, Jasper is wat tegen zijn papa aan het vertellen en de rust is teruggekeerd.
Mijn vat is af…
slaapwel mensen!

Ohja, al bij al was het een héél geslaagde dag.
De vele prachtige cadeautjes passeren hier met tijd ook wel de revue!

7 Responses

  1. Prachtige foto’s! Amai! Jullie stralen op alle foto’s! Mooi mooi mooi! En wat een leuke kleren! Op die foto’s van Tine en Lieze samen zie je echt wel hoe sterk ze lijkt op je hé! Jullie mogen echt wel héél trots zijn op jullie kroost! Knap gezinnetje!!! (En jij ook hoor Lies…. 😆 )

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: