happy birthday?

Last modified date

Ik snap echt niet dat er mensen zijn die uitkijken naar hun verjaardag.
De mijne valt elk jaar weer vlak na al dat feestgeweld van de eindejaarsfeesten, dus het zou een aanslag op ons lichaam zijn om weeral mensen uit te nodigen om te komen eten. Dat doe ik dus niet!

Ik heb een hekel aan mensen kussen…
Jasper, Lieze en Gianni krijgen er zoveel ze willen (en zelfs nog meer), maar bij andere mensen heb ik het ‘blijf van mijn lijf’ gevoel. Een gemeende proficiat doet mij veel meer dan de obligatoire verspreiding van microbes. Komaan mensen, ik ben nog aan het bekomen van de nieuwjaarssmakkerds!
Kussen? Dat doe ik dus (liever) niet!

Ik heb een hekel aan zingende, applaudisserende, starende mensen.
Laat mij daarbij nog op een stoel staan en het hek is helemaal van de dam.
Schaapachtig lachen en rood worden, kan er dan nog net van af.
Neen, aan zo’n toestanden doe ik dus niet mee! Al maak ik één enkele uitzondering op de regel voor de leerlingen van mijn klas. Die denken toch dat juf het warm water heeft uitgevonden. Daar ben ik één en al coolness! emo:cooltong

Morgenavond hebben wij toevallig een nieuwjaarsreceptie van de scholengemeenschap. Rekening houdende met bovenstaande hekelpunten, zit ik nu al te mokken achter mijn computer. Ik zou er geld voor geven om mijn verjaardag een week uit te stellen, want laat die nu net morgen vallen.
Gelukkig zijn er de cadeautjes om mij op te beuren! emo:halfblij

1 Response

  1. Damn…dan heb ik het wel helemaal voor je verpest door ’s ochtends te zingen op je voicemail… Gewoon deleten meid! 😀 Ik had de blog niet op tijd gelezen, da’s duidelijk 😉 Een welgemeende happy birthday zonder xxx-en!!! 😀

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: