happy birthday!!!

Last modified date

Ik kon een kaartje sturen.
Ik kon een smsje sturen.
Ik kon eens een liedje inzingen op jouw voicemail.

Ik kon eigenlijk al veel gedaan hebben vandaag, maar wou zo origineel zijn om je een gelukkige verjaardag te wensen met een foto van ons Pukje! Helaas heeft dat kind al mijn fotogenieke genen en wou het in geen geval schoon poseren, laat staan zwaaien naar ons.

Dus… Een beetje laat, maar zeker niet minder gemeend: HAPPY BIRTHDAY LIEN!
Je weet wel wanneer de kussen enzo gaan volgen!  😉

Verder niets dan zweverig nieuws, Pukje stelt het uitstekend en zit perfect op schema. Nu mogen we 5 lange weken wachten/genieten alvorens we hem/haar nog eens mogen bewonderen. Want wat het is, dat weet de gyn hoogstwaarschijnlijk wel al, maar wij nog steeds niet! 10,5cm groot zonder de beentjes en laat die beentjes nu net aan de kant liggen waar deze mama al minibewegingen begint te voelen! Ik voelde in de wachtzaal al dat puk helemaal in form was, en we zagen hem/haar ook meteen buitelen op het scherm.

 

1 Response

  1. Dankjewel lieve Tine en kleine Puk!
    Mijn kaarsje op de brownie werd net uitgeblazen; The perfect ending of a perfect day en dan krijg ik nog mijn eigen blogje 😀 . Dikke merci!!!!!
    Smaksmaksmak xxx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: