griep2

Last modified date

Nu het me stilletjes aan weer begint lukken om langer dan 10min rechtop te zitten, waag ik mij aan een blogje.
Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik geveld word door de griep en volgend jaar sta ik weer eerste in de rij voor dat vaccin! Man man man miserie miserie…

Ik leefde tot vandaag in de veronderstelling dat griep hebben gelijkstond aan spierpijn en koorts.
Niettegenstaande dat bovenstaande twee symptomen al héél vervelend zijn, kreeg ik nog wat extra ziektekiemen voorgeschoteld.
Zo zat ik midden in de nacht op het toilet met ongelooflijk veel buikkrampen, produceert mijn neus snot voor 10 man en hoest ik mijn longen uit m’n lijf. Van die longen blijft voorlopig niet veel meer over trouwens. Precies of die hebben nog de grootte van een tennisbal… Gelukkig zijn wij trotse eigenaars van een aërosoltoestel en zijn het voor de verandering niet de kindjes, maar is het de mama die aan dat maskertje hangt. En het doet zo’n deugd!

Verder heb ik heel veel gaten in mijn dag. Ik lig in de zetel en plots is het 2 uur later… Een teken dat ik het nodig heb zeker… Simpele huishoudelijke taakjes lukken nog steeds niet, daarvoor doen die spieren nog teveel pijn en weegt mijn hoofd te zwaar. Ook de koorts is nog steeds niet verdwenen.

Dat ik niet kan gaan werken ligt echter het meest op mijn lever.
Ik heb het geprobeerd, maar de dokter keek maar raar toen ik hem een spuitje vroeg om de dag door te komen op het werk. Achteraf gezien kan ik hem alleen maar gelijk geven… What was I thinking!
Dit weekend stonden er wel leuke activiteiten gepland voor de eerste communie. Ik keek er naar uit en kan er vandaag niet aanwezig zijn… Ik doe alles wat ik kan om morgen fit genoeg te zijn om erbij te zijn, maar dan gaat het toch serieus moeten beginnen beteren…
Gelukkig heb ik enkele super collega’s die doen wat ze kunnen om mijn afwezigheid op te vangen.

Het enige, maar dan ook absoluut enige, voordeel aan de griep = al 3 kilo lichter!

Zo, dit stukje typen vergt toch weer veel van mijn krachten… Als u me nu wil verexuseren, mijn zetel roept…
Ik hoop met elke vezel in mijn lijf dat Jasper en Lieze hiervan gespaard blijven…

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: