Griep?

We zitten hier nu al sinds zondagavond met koortskindjes en ik word er precies wat moedeloos van…
Ik had mijn laatste weken voor de komst van de baby toch iets rustigers voorgesteld!
Ze kunnen er niets aan doen, die twee lieve sloebers, maar ze zijn héééééél vermoeiend als ze ziek zijn! Zal wel herkenbaar zijn voor andere mama’s zeker?
Er zijn natuurlijk wel smeltmomentjes ook… Als ze met hun warme pollen en kaken op je schoot komen kruipen om eens dicht bij mama te zijn bijvoorbeeld.  Of als ze je, zoals deze morgen vroeg, héél lief vragen: ‘Wil jij alsjeblieft bij mij in mijn bedje slapen lieve mama?’
Momenteel spelen ze eventjes in de gigantische hut die ik voor hen bouwde. Een grote paraplu, een badstaander en héél wat fleecedekens. 🙂

Ideaal is het echter op geen enkel vlak volgens mij…
Ze zijn het nu weer gewoon om mama 100% voor zich te hebben en als de baby plots beslist dat het tijd is om geboren te worden, zijn ze hun mama meteen voor enkele dagen ‘kwijt’.

Gelukkig is die lieve baby nog steeds niet van plan om meteen ter wereld te komen en zit hij/zij nog lekker onder mama’s ribben te porren.
Slimme zet kleine pruts, want een groot deel van jouw familie loopt snotterend en hoestend rond momenteel! Blijf maar nog eventjes lekker warm zitten!

IMG_3249

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: