glijden

Last modified date

Het was wat windstil dit weekend, maar het was dan ook zo super druk!

Zaterdagmorgen trotseerde ik het vroege uur en de vrieskou om nog eens te gaan markten. Nu ik niet meer zwanger ben of borstvoeding geef, wil ik me nog eens volproppen met heerlijke hutsepot! De nodige ingrediënten werden gekocht en zullen morgen mijn maagje bekoren.

Zaterdagnamiddag speelde mijn volleyploegje in Ieper. Naast de deur, dus gingen we eens gaan supporteren. De minimascottes deden hun job en de overwinning namen we mee naar huis.

’s Avonds trokken we dan naar ’t schooltje met de oma, opa, nonkel Valentijn en tante Ulrike. Het was de jaarlijkse mosselsouper en dit jaar was ik vrijgesteld van het opdienen. Ik mocht al meteen ergens gaan bedelen om de de sleutel van een klaslokaal. Jasper deed zijn pamperke vol en een babyhoekje is er precies niet aanwezig. (idee voor volgend jaar?)
Om de mensen hun eetlust niet te ontnemen, werd Jasper veilig naar een (koud) klasje gebracht. De mosselen bleven maar komen, en dat kan alleen maar betekenen dat ze weer overheerlijk waren.
We maakten meteen een afspraak voor volgend jaar, maar thuisgekomen viel onzen euro. Normaal zal het weer werken geblazen zijn volgend jaar! emo:mondlinks

Gisteren stond een cinemabezoekje op het menu. Je zou denken: oooooooooh ze vieren Valentijn! Niet dus… Toen Gianni hoorde dat het Valentijn was, was de cinemagoesting voorbij. ‘véél te druk’ was het dienstdoende argument. Voor alle nieuwsgierigen: neen, ook dit jaar kreeg ik niets emo:giechelen

Een luiezetelzondag was niet aan de orde, dus namen we de kinderwagen mee en maakten we een wandeling in Ieper. Koud, glad, druk maar gezellig. Het was wel soms meer glijden dan stappen…
Mijn eerste sportieve ‘uitdaging’ in maanden en ze liet zich gelden! Spierpijn alom toen ik mij ’s avonds moe maar versleten in de zetel liet vallen. Er moet toch dringend wat aan die conditie gedaan worden me dunkt.
Er zijn al plannen hiervoor, later meer hierover!
De kinderen deden wat ze het hele weekend deden: rustig slapen.
Wat zijn het toch bravekes 😉
Hopelijk hebben ze nog wat slaap over voor deze nacht. Vandaag is namelijk D-day! Ik laat ze een avondje achter in het ziekenhuis voor hun slaaponderzoek.
Het knaagt al…

IMG_8270

3 Responses

  1. veel succes meid vannacht…dat je ze zal missen daar twijfel ik niet aan maar misschien compenseert het idede van doorslapen??? Ik duim voor fantastische testresultaten!
    xx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: