Geven en nemen

We gaven de kindjes wat extra speelruimte en namen een stuk zetel weg. Onder het mom van: ‘alles voor de kindjes’ werd onze zetel dus gehalveerd. De overtollige helft staat voorlopig in de achterkeuken geparkeerd, waardoor we nu een veranda hebben. Eén met zich op toilet en washok.  🙄 Als dat geen meerwaarde aan ons huis biedt weet ik het ook niet meer!

De super schadelijke, mega toxische puzzeltegels werden uitgestald en het speelgoed random rondgegooid. Bel vooral het bureau voor kindermishandeling niet, ik stopte de tegels wel eerst in de wasmachine en liet ze buiten ‘uitwaaien’. Moesten de kindjes plots de gekleurde cijfertjesziekte krijgen, neem ik alle schuld op mij!

IMG_9529

Deze middag was het barbeque bij opa en oma. Een totale verrassing, die we likkebaardend opaten. Uk en ukje aten een grotemensenportie selderpuree en deze middag een 150g portie fruitpap. Dat eten begint dus goed te vlotten. Het gaat ook alsmaar vlugger, wat ik alleen maar kan toejuichen! De melk achteraf, is er niet meer want genoeg is nu eenmaal genoeg!

Nu we het toch over melkverbruik hebben: gisterenavond deed ik een schepje koekjesmeel in hun laatste melkfles, omdat die zo vroeg (21.45) viel. Ik redeneerde dat als je er een vitabis mocht insteken, dat een beetje koekjesmeel ook geen kwaad kon. Resultaat? 2 kindjes die sliepen tot 9.15 deze morgen en een mama die ze al van 7.00 om het kwartier ging controleren.  emo:innocent

We hadden dus mooie vooruitzichten, want zoveel slaap dat moest gewoon happy kinderen opleveren. Forget it! Jasper huilt al de hele namiddag (bijna) non-stop tussen de dutjes door.  Zijn oogjes staan zo gezwollen dat hij er amper door kan kijken.
Geen idee wat er scheelt met kleine man, maar als het een berucht tandje is, krijgt Jasper volgens mij zijn hele gebit inééns!

IMG_9526

6 Responses

  1. Ocharme, zo’n oogjes. Ik heb ook zo’n puzzelmatten, alleen liggen ze nu in de garage te verstoffen. Hoe heb je die in de wasmachine gekregen? Tandjes hé, kunnen ze ferm van afzien, hier zijn er kiezen aan het doorkomen, gelukkig met vrij weinig last, alleen knagen aan alles wat ze tegenkomt met de voorste tandjes die ze al lang heeft :roll:, ze zal ze aan het slijpen zijn zeker? 😀

    • Tip van haar nicht :), gewoon duwen en verticaal zetten, bij mij kunnen ze er per 13 in. Beetje wasmiddel erin en dan je dochter voor het raampje zetten. Mooi toch, superveel schuim hihihi

      • Haha, bedankt voor de tip. Maar wij hebben eigenlijk ‘professionele’ matten gekocht maar vroeg mij toch af hoe jullie die dingen in de wasmachine kregen. En als ik de dochter voor het raampje van de wasmachine achterlaat is dat machien waarschijnlijk helemaal gedemonteerd 😆 . Hier staan de droogkast en de wasmachine niet vlak in de buurt van waar wij zitten. (bel-etage 🙄 😉 )

        En per 13 😯 . Als ik dat doe dan staat de wasmachine niet meer op zijn oorspronkelijke plaats denk ik :lol:.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: