Geschenkjes

Last modified date

Dat de kindjes geschenkjes gingen ontvangen, konden we wel verwachten. Maar dat ze zo met hun gat in de boter gingen vallen… Amai!
Naast de vele centjes die in hun spaarpotje gestopt worden en een leuke cadeaubon, kregen ze héél wat leuke kleertjes en stukken speelgoed. De kindjes zijn er nog wat klein voor, maar wij testten gisteren al enkele stukken uit en zijn razend enthousiast! Moest het jullie gisteren nog niet opgevallen zijn hoe blij we waren/zijn met dit alles: merci!  emo:giechelen
Een overzichtje:

IMG_8740 IMG_8741 IMG_8742
IMG_8744 IMG_8743

Het pièce de résistance is echter dit cadeau van opa en oma Vlamertinge:

IMG_8745 IMG_8746

De kinderkamerkast die hun opa op maat (en naar onze goesting) maakte. Massa’s en massa’s opbergruimte om mijn koopwoede te verbergen. Echt bedankt, we vinden het resultaat PRACHTIG!
Ondertussen zien jullie ook al  een preview van ons secret kinderkamerkleur! 🙂
Eind deze week volgen de definitieve kinderkamerfoto’s. De grootste werken zijn gebeurd, nu nog de vloer, de afwerking en de meubeltjes.

5 Responses

 1. aaaah, kzie dat de koekjestrommel alleszins uitgepakt is!
  wat vonden jullie daarvan?
  Ooooh! zo’n kast is de droom van iedere vrouw met koopwoede zeker :p
  Nog eens bedankt voor de fantastische dag gisteren!
  De doopviering was heel goed samen gestoken! Tine zag er fantastisch uit! De kindjes superkoddig en het eten was magnifiek!

  xxxx
  Ulrike

 2. Haha en dan tegen mij zeggen dat Anaïs veel speelgoed heeft, maar jouw twee komen ook al aardig in de buurt zenne :-). Hier is het ondertussen nog uitgebreid met een prinsessescooter, een ballentent, een loopwagentje, boekjes,… Voor de volgende baby dus GEEN speelgoed meer of ik kan een huis gaan bijkopen voor al hun spullen :D.

  Wauw, prachtige kast !!! Zoveel plaats !!! Mag ik de afmetingen van de toekomstige kamer van Anaïs doorsturen 😉 😆

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: