Gekkie buggie

Last modified date

Gisteren trokken we er op uit naar Hasselt!
Het was immers Isaaks verjaardagsfeestje. We vertrokken héél vroeg, zodat we nog wat tijd hadden om rond te kuieren in de Hasseltse winkelstraat. Het was immers koopjesweekend!
Wees maar zeker dat ik een koopje deed! 2 truitjes voor Lieze van één van mijn lievelingsmerken aan 4 euro ’t stuk! Wel al in maatje 80 zodat ze er dit najaar véél plezier van zal hebben.
Ik was/ben een gelukkige mama 🙂 want ik vind zo moeilijk kleren voor Lieze die mijn smaak zijn. Behalve dit en een spotgoedkoop (maar blijkbaar megatof) knisperboekje kocht ik niets!
Grappig was toen een Limburgs kotertje ons aanwees en zei: “mamaaaa wat een gekkie buggie!”

’s Middags had Liesbeth gereserveerd in een brasserie waar we op zijn antilimburgs besteld werden! Niet negatief bedoeld hoor, het ging gewoon zooooooooooooo vlug! Nog nooit gezien! Je bestelt iets en het komt er al aan. Sjiek!
Dat het eten ook nog superlekker was, bewezen de lege borden. (en neen, ik vermeld bewust niet wat ik at 😉 )

Bij Noortje en Isaak thuis werd duidelijk waarom Liesbeth al een week in haar keuken kampeert.
Koekjes, hapjes, taart: de nachtmerrie van elke diëtende vrouw maar ooooooooooh zo lekker!
Hij kreeg van ons een kapstok en een badpuzzel. Ik wou iets voor zijn nieuwe huisje  😉 en een kapstok komt altijd goed van pas!

De kindjes vonden het leuk, waren zeker niet lastig (was ik beetje bang voor) en sliepen bijna de ganse héén- en terugrit. Bij Liesbeth was er speelgoed genoeg om hen te entertainen, maar dan nog waren ze jaloers van Isaaks geschenkjes…

Voor we terug naar Vlamertingse oorden trokken bezochten we nog hun nieuwe huis. WAUW!
Dat ziet er echt wel meer dan in orde uit! Het hoogste verdiep zag ik nog niet, die voorlopige trappen boezemden me iets teveel angst in 😉 Maar als het in de lijn van de andere verdiepingen ligt, kan het maar prachtig zijn.
Ik kreeg ook een gratis infosessie over de Hasseltse grond en huizenprijzen en mijn mond viel toch meer of één keer open.
Dus no worries, wij blijven lekker in Vlamertinge  😀

Wij reserveerden wel al onze stoel voor volgend jaar!

3 Responses

  1. hihi, tzijn inderdaad uit het boekje van de Koekjesfee. Handig dat haar winkeltje op wandelafstand van ons ligt. En idd, Tine, wat een korrel in de foto! Deze keer moogt ge foto’s van mij pikken 🙂
    En voor iedereen denkt dat we stinkend rijk zijn (I wish), de dure prijzen zijn idd de reden waarom we 3 km uit Hasselt moeten, met pijn in het hart, maar ons nieuwe huisje maakt veel goed.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: