fruitsla

IMG_8332

Ingrediënten

2 appels
2 overrijpe bananen die niet langer geel, maar bruin zijn
2 bloedsinaasappelen waarvan er één verdacht uitziet als een gewone!
1 zielige overgebleven peer

Benodigdheden

een luie zaterdag
zin om te werken op die luie zaterdag
een giga snijplank uit de Ikea en een mesje
een gemakkelijk af te wassen pot
2 slapende baby’s

Bereidingswijze

Terwijl de man des huizes zijn nieuwe elektrische speeltjes uittest om de boxen van de computer te herstellen, (die voor het eerst in 3 jaar werken nu) neem je een douche, steriliseer je vlug de flesjes, geniet je van de stilte, zie je al dat overrijpe fruit liggen, vloek je eens luid dat er van gezonde levensstijl niet veel in huis gekomen is deze week, neem je zuchtend een scherp mesje en begin je eraan!
5 minuten later bedenk je dan dat het eigenlijk niet veel werk is, en nog lekker ook!
Al zal je het de man niet horen toegeven… Die eet het noodgedwonen op, zet zijn mijnwerkerslampje weer op zijn hoofd en breekt dat zelfde hoofd over de elektrische mistoestanden in dit pand.

Ideaal bij

– romantisch sfeerlicht, moest u niet in de situatie zitten dat de vorige eigenaar van uw huis den elektriek verkeerd gelegd heeft en de spots onmogelijk kunnen werken in uw living.
– situaties waarbij de mannelijke wederhelft vraag: “mag ik het plafond openbreken?” waarop je duidelijk NEEN antwoordt, je omdraait en ziet dat het al te laat is…
Dan neem je vlug een hapje fruitsla en vergeet je de bouwwerfliving waar spots rondslingeren, plafonds opengebroken zijn en stukken van de ‘plongkast’ liggen uitgespreid…

SMAKELIJK!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: