fotootjes

Last modified date

Tijd voor wat fotomateriaal!IMG_6031
Rechtstreeks uit het ziekenhuis, waar we de lichtinval en achtergrond enzo minder konden manipuleren… maar het is beter dan niets!
Het moet trouwens niet altijd klagen zijn over het eten, gisteren was het eten HEERLIJK! Ofwel begin ik mij aan te passen en heb ik de lat wat minder hoog gelegd, ofwel leest er iemand van de keuken stiekem mee, ofwel heb ik gewoon geluk deze week… wie zal het zeggen!
Ik heb er zelfs een foto van getrokken, om te delen met jullie. Er bleef niets van over 🙂
Gianni is ook supertrots op zijn zelfgemaakte spaghettisaus, dus ook daarvan mag er geen foto ontbreken. (na zijn vorige post begonnen er namenlijk wat mensen twijfelen aan zijn kooktalenten)

Babynieuws: monitor was uitstekend vandaag, geen contracties te bespeuren. Ikzelf zit wat minder in mijn vel, een verkoudheid, buikplaagje, … Ik denk dat er iets zit aan te komen. Mijn bloeddruk is al enkele dagen wat lager en temperatuur wat hoger. Ik word nauwlettend gevolgd.
Mijn armen zijn ondertussen tot speldenkussens gebombardeerd, want om de 2 dagen moeten ze mijn infuus verplaatsen. Ik heb geen gemakkelijke aders blijkbaar.

Verder heb ik enorme internetproblemen, maar met wat te foefelen kan ik al enkele dingen terug online doen. (msn jammergenoeg nog niet en soms zit ik ook nog helemaal zonder verbinding)

Gisteren was een drukke dag met veel bezoek. Leuk, maar best wel vermoeiend. Geen probleem in ieder geval, het is altijd leuk een ‘klapke’ te doen, en ik slaap dan goed ’s nachts. Ik blijf zo ook wat op de hoogte van de buitenwereld, goed tegen het sociaal isolement.

soit: NOG 4 DAGEN (en ik ben 32 weken)

IMG_6037 P5270002IMG_6017

1 Response

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: