feestjes

Wij hebben een familie die graag feestviert!
* Ik had  bergen foto’s kunnen uploaden, ware het niet dat het handige kaartje voor in het fototoestel nog thuis lag. Moest het onze Canon zijn, we reden met plezier nog eens naar huis maar ja … De liefde tussen ons en het reservetoestel staat op een laag pitje.
* Ik had jullie kunnen laten genieten van Jasper die voor het eerst een springkasteel verkent, ware het niet dat ikzelf er zoooooo afschuwelijk lelijk opsta dat ik het filmpje onmogelijk kan laten publiceren. (Wie het toch wil, lach eens mooi naar Gianni en vraag of hij het eerste deel eruit knipt. Het deel waar ik mezelf kan vergelijken met een gestrande walrus)
* Ik had kunnen bloggen hoe sterk ik onder de indruk was van mijn karakter, ware het niet dat ik mijn bord telkens leegat en mijn dieet compleet vergat! Man man man, die dementie toch hé…  🙄
* Ik had mijn nieuwe outfit kunnen tonen, maar had ook kunnen weten dat ik dan best op voorhand foto’s had getrokken. Een witte broek overleeft geen namiddag met de kinderen… Toch niet met de mijne!
* Ik had (hééél graag) kunnen bloggen over een weegschaal die ik de hemel inprijs, ware het niet dat die getallekes toch wel gevaarlijk hoog staan. Morgen natuurlijk een uitgebreide klaagzang hierover in mijn Tine die-eet blogje!

Ik kan wel melden dat mijn dementie nog niet zo vergevorderd is en ik uit schuldgevoel de volledige terugreis te voet deed! Toch wel 4.3km  8)
Gianni ging ons normaal oppikken nadat hij wat andere feestvierders had thuis gedropt. Ze bleven echter gezellig terrassen terwijl mijn moeder en ik de straten onveilig maakten. Komt hij een halfuur na mij thuis met de reactie:  “Je deed er niet meer dan een kwartiertje over zeker?  emo:vreemd  WEL DUS!
Klein detail… om naar een feest te gaan dragen wij geen wandelschoenen! Je mag dus een blijk van medelijden met onze voeten tonen!

Omdat mijn kinderen toch zo ongeëvenaard mooi zijn, krijgen jullie toch enkele foto’s!
100_1202100_1204
100_1205

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: