feesten met 4

Last modified date

Het is toch wat anders hoor, feesten met 4!
Kerstavond hielden we het bewust rustig en zoals je in het vorig blogje zag, werden er enkele hapjes op tafel gezet en that’s it!
We gingen nog pizza eten en er was zelfs een dessert voorzien, maar zo ver zijn we niet geraakt!
De vermoeidheid nam zich meester over ons en toen we net van plan waren om kerstavond verder al slapend door te brengen ging het inwendig alarmke van Jasper en Lieze af.
‘Aaaaah jullie zouden ons alleen laten deze avond’ zullen ze gedacht hebben, want zoals je ook al in vorige blogje kon zien (althans in één van de reacties) trakteerden ze ons op een waar kerstconcert.
Het is trouwens waar dat je al dat gehuil op den duur perfect kunt negeren (zelfs   ’s nachts hoor ik het niet meer als ze eens zuchten of kreunen) maar als je toch wakker zit, je van plan was om te gaan slapen, en ze een hele week geen kik gegeven hebben, is dat getier verdomd ambetant!
Gelukkig was het maar van korte duur (lees als: maar een uurtje of 3) en konden we de rest van de nacht vredevol slapen zonder al te veel onderbrekingen. (hun nachtelijke voeding niet meegerekend)IMG_7208

Kerstdag zelf mochten we naar casa di mama en viel het ons toch wel op dat gaan feesten = een volksverhuizing!!!!
Kinderwagen, maxi cosi’s, flesverwarmer, flesjes, luiertas, dekentjes, afkolfmachine, …
Onze auto zat vol en het we moesten toch wel een volle 2 minuten rijden naar de eindbestemming… ZOT echt zot!

Ze waren echter voorbeeldig! Echte kerstengeltjes! Een hele prestatie als je weet dat er héél wat vreemde gezichten boven hun bedje verschenen! We zijn terecht trots 🙂

Kerstdagavond besloten we om voor het eerst als avondflesje kunstvoeding te geven. Het wordt namelijk te moeilijk om ze bij te benen. Die kleine slokkopjes eten meer dan mama kan produceren.
Stiekem hoop je toch dat ze wat weigerachtig staan tegenover flesvoeding, maar niets was minder waar. Gulzig dronken ze de fles leeg en dan waren ze boos dat die leeg was.
Gisteren gaven we dan iets meer en Jasper dronk vlot 140ml!! terwijl Lieze toch bij haar portie van 110 bleef steken.
Ze sliepen wel voor het eerst 5 uur na elkaar! Een hele prestatie!

IMG_7202

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: