en rollen deden ze…

Last modified date

De titel slaat in de verste verte niet op onze kinderen, maar wel op onze centjes.
Ik voelde me gisteren super en zo’n kans mogen we niet onbenut laten! We trokken dus naar Ieper in de voormiddag en naar Roeselare in de namiddag.
De kinderen zijn nu officieel klaar voor de komende seizoenen! Jassen hadden we al toevallig gevonden en nu werd de rest aangevuld. Schoentjes voor de kleine heer, lage botjes voor onze dame. Aangezien deze grote dame een opvallend EN neutraal paar wou, heeft kleine miss 2 paar schoenen. (En stiekem hoop ik al op drie, want ik zag zaaaalig mooie gele laarsjes staan…)

Mijn weegschaal blijft optimistisch, maar daar trekt die buik zich niets van aan. Ik draag al 3 dagen zwangerschapsbroeken en voel me er wel goed bij! Geen duwende knopen meer!
Hoewel ik nog deze maand wil uitdoen met gewone bovenstukken, kocht ik voor mezelf ook al wat nieuwe najaarskleren. Kwestie van te stralen op de vele feestjes die in onze agenda staan!

De eerste schoolweek verliep trouwens als een droom! Ze gaan super graag, kunnen een volledige dag perfect aan en slapen goed op woensdag en in het weekend. Lieze zou een traantje durven laten als ik ze achterlaat, maar die zijn snel opgedroogd. ’s Middags heeft ze ook wat moeite met de overvloedige aandacht die ze krijgt van de grotere kinderen. Het is niet altijd een voordeel als je mama een juf is helaas… Ze zal zich daar ook wel leren overzetten.
Jasper zoekt de veilige handen op van de bewakende leerkracht! 🙄
Ze eten als wolven (en thuis nog steeds als muizen) dus ook dat is goed gekomen!
Lieze viel wel op haar knie deze week en dat wou maar niet genezen. Vandaag is er voor het eerst een minikorstje op en hopelijk blijft de wonde nu netjes en droog!
De eerste snottebellen zijn ook aangekomen… Waarschijnlijk een combinatie van de schommelende temperaturen en het wegvallen van de middagdut in de week. Hopelijk zijn ze die vieze beestjes ook snel de baas!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: