en de zoon?

Jaspertje heeft zijn ‘mentale sprong’ goed genomen!
Hij slaapt weer netjes door, en kan terug iets doen zonder op mama’s schoot te vertoeven. Al moeten we eerlijk blijven schrijven dat hij nog steeds een enorme knuffelkont is! Als hij de kans ziet, dan zit hij op schoot bij mama of papa. Samen gek doen is dan ook zijn favoriete tijdverdrijf. Dierengeluiden nadoen enzo… Pret gegarandeerd!

Het was me echter het weekje wel vorige week…
Ik zie hem nog staan aan het raam: hartverscheurend huilen omdat mama met de auto vertrekt. Man wat deed dat pijn aan mijn moederhartje.
Zelfs bij de onthaalmoeder weende hij (wat hij anders nooit doet) toen ik hem in de speelruimte zette.

Daarnet stond hij in de keuken aan het hekje en viel het me op hoe fel hij weer veranderd is. Onze kleine jongen is nu echt wel geen baby meer!

2011-02-15

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: