en dan ben je wakker natuurlijk

Last modified date

dood wielJaaah, uit je slaap gerukt worden op een zondagochtend rond 05u30 is vroeg, héél vroeg. Het begon met een *KA-BAAM*, dan een *POOF*, nog een *BAAM* om dan te eindigen als een *SHWISHWISHWI*.

Heb Tine nog slechts zelden zo snel het bed uit weten springen. Zelfs ik was er deze keer relatief snel uit. Met het eerste gedacht: “Naar beneden en kijken of mijne spiegel er nog aan hangt!” en ja ’t was van datte. Niet onze autospiegel maar wel minstens 3 andere hebben het deze nacht niet overleefd en ook een paar wielen hebben hun laatste adem uitgeblazen.
Een auto -komende uit de richting van Ieper- nam eerst de auto van de buren, dan de bedrijfswagen van overburen, dan de Nederlandse auto van een vriend van de overburen en kwam enkele tientallen meter verder noodgedwongen met een ver verschoven cardan en geplooid wiel tot stilstand. Efkes een zucht van opluchting, tenslotte staat je nog geen 3 maand oude camionet en de ik-wil-er-niet-teveel-kosten-meer-aan-doen-clio voor hetzelfde geld langs de ongelukkige kant van de straat, en dan de vaststelling dat het toch iemand anders zijn auto is die redelijk wat schade is opgelopen.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: