eetstoel

Last modified date

Omdat de kindjes er precies graag bij zijn als wij eten, haalden we hun eetstoelen boven. Een cadeautje van meter en peter Kortrijk. Doet me er trouwens aan denken dat hun meters en peters echt wel de TOPding eruit kozen! De mobiel draait hier overuren, de dekentjes houden hen lekker warm en in de eetstoel zitten vinden ze gewoon megatof.
Het bedje zal ongetwijfeld ook wel een hit zijn, maar dat is nog wat wachten.

IMG_8641

Het is wel gezellig hoor, een kindje dat meezit aan tafel! De eetstoel kan gekanteld worden waardoor ze er even schuin inzitten als in hun relax. Als we het eetblad erop plaatsen zie je onze kruts niet eens zitten, dus ze mogen nog veel groeien! 😉 En opnieuw kon de sunnystroll erop! Dikke leute dus…

Gisteren mochten ze ook mee in de douche met mij. Niet echt zo handig, douchen met een tweeling… Misschien in de warme zomermaanden nog eens proberen, maar nu houden we het bij een badje.

Jasper is helaas nog steeds ontroostbaar en als hij al eens in slaap valt, is het op mijn schoot of buik. Durf ik hem dan ergens anders leggen dan weent hij opnieuw. In zijn relax valt hij ook in slaap, maar dat is dan weer niet zo goed voor zijn ruggetje.
Ik hoop echt dat dit van voorbijvliegende aard is…

De diaken kwam langs en de doopviering is goedgekeurd. Weer een zorg minder en stapje dichter bij hun grote dag.

Zucht, ik moet weg… Jasper troosten emo:fatty-confuse

1 Response

  1. Wie heeft er gezegd dat een relax niet goed is voor het ruggetje? Gregory zijn petekind moest soms een ganse dag in haar relax of maxi-cosi zitten voor haar reflux, dus het lijkt me niet dat dat echt kwaad kan…!?

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: