een nieuwe weg…

Last modified date

Omdat doktersbezoeken en echo’s me geen zier vooruit hielpen, sloeg ik (op aanraden van enkele collega’s) een andere weg in. 
Ik maakte een afspraak bij een osteopaat en was daar best wel nerveus voor… Helemaal niet nodig bleek achteraf.
Na een babbeltje en een eerste vaststelling, werd mijn vermoeden bevestigd: ik zit vast aan de linkerkant van kop tot teen. Zelfs mijn borstkas deelt in de brokken, net als heup, bil, bekken, rug, schouders en nek!
Wat de oorzaak is?
Eerst en vooral een verkeerde houding die ik aanneem doordat mijn ene been langer is dan het andere. De grootste factor zou echter mijn zwangerschappen zijn! Volgens de osteopaat zou mijn geblokkeerde bekken er zelfs voor kunnen zorgen dat Pukje niet zou indalen en net als Jasperlief dwars of in stuit zou blijven liggen…
Het is toch wel curieus dat hij krak op de plaatsen kon duwen die voor helse pijnen zorgen in mijn lijf. Hij vond er zelfs nog enkele bij…
Ik mocht meteen een tweede afspraak vastleggen volgende week en zal nu het ganse weekend last hebben van mijn spieren. Zijn advies?Kersenpitkussentjes op nek, schouder, rug en heup! De microgolf zal overuren mogen draaien!  🙄
Ik moest ook blijven bewegen, dus straks gaan we op paddenstoelenjacht met de kinderen! De canon gaat mee, dus een blogje volgt zeker!
Hopelijk kan ik volgende week eindelijk schrijven dat ik pijnvrij ben!

En zo ziet een (bijna) 16weken zwangere dame er dezer dagen uit:

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: