een klein momentje van zelfbeklag ;)

Als je weet dat ik na Thuis in slaap val in de zetel en ik gemiddeld 4 keer uit mijn bed moet tussen 21uur en 5uur, dan weten jullie genoeg zeker? Bram begint eindelijk vlotjes te drinken van de flesjes, maar vraagt nu opnieuw 2 nachtvoedingen. De eerste rond 1uur en de tweede rond 5uur. Die flesjes gaan ook helemaal niet zo snel als de borstvoeding en het is echt een gevecht tegen de zware oogleden.

Jasper en Lieze bleven al een dagje thuis met diarree deze week en zitten ook allebei met een snotvalling. Ook voor hen moet ik er dus regelmatig uit om zakdoeken te helpen zoeken, water te geven of omdat ze naar het toilet moeten.
Ik draai mee op automatische piloot maar laat steken vallen die ik anders nooit laat vallen…

Gelukkig is mijn automatische piloot toch nog relatief goed ingesteld, want ik beleef echt fijne tijden op school!
Jammer dat ik voorlopig niet kan genieten van de avonden, maar ik weet gewoon dat dit ooit gaat beteren! Liever vandaag dan morgen, maar kom…

Ik denk dat we de vrije weekend voor de rest van 2013 op één hand kunnen tellen… Ook niet zo bevorderlijk om slaap in te halen, maar wel allemaal leuke dingen!

En uiteindelijk heb ik het er allemaal voor over, want als ik doodop thuiskom van een dagje school dan zie ik dit:

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: