een frisse start

Last modified date

Er mogen al eens moeilijke momentjes zijn ook…
Zaterdag was ik echt niet genietbaar. Ik was moe, boos, ontgoocheld,… Ik had echt een oppepper nodig. Ik weet dat het best is dat ik hier blijf, maar toen mijn uitzicht om naar huis te gaan wegviel, verloor ik wat de courage.

Het kan echter vlug keren.
Zaterdag:
– Won mijn ploegje tegen Beaphar (en wie mij kent weet dat ik dan eens in mijn handjes wrijf) gooische_vrouwen_1
– Ik kreeg héél wat serietjes van Lies om me bezig te houden, dus deed ik dat. (Gooische Vrouwen bijt de spits af)
– Gianni kon langer op bezoek komen
– Thomas bracht mijn nieuwe (tweedehandse) gsm mee en als surplus kreeg ik een gameboy met Mario Bross er op.
– Ik kreeg een lekkere kom zelfgemaakte fruitsla van Bert en Sarah
– Ma en pa kwamen ook onverwachts op bezoek

Zondag:
– Ik heb succes met mijn Gooische Vrouwen, de verzorging duurt nu dubbel zo lang  😎 En een praatje is altijd welgekomen hé
– Ik mocht douchen (zonder infuus!!!!!!)
– Het middageten viel mee!
– De kinderkamer is niet meer wit
– Ik kreeg veel verwachte en ook onverwachte bezoekjes zodat mijn middag en avond voorbijvlogen!
– Dankzij de vroedvrouw en dokter Veerle kreeg ik Gianni zo ver om frietjes te halen voor mij  🙄  friet
– Volgens mij hangt er een briefje in hun koffiekamertje met ‘stel patiënt in kamer 623 zo veel mogelijk gerust’ want iedereen die hier binnenkomt zegt: ’45 is nog niet zo héél hoog hoor’ (mijn dosis medicatie) Best wel grappig op den duur. (ik kan al hun zinnetje afmaken als ze beginnen over eventuele hogere dosissen)
– Ik had weer een chatdate met Jefke (die helaas al bijna een week snotverkouden is en er enorm dwaas bijzit)

Maandag:
– Ik krijg misschien een echo deze namiddag!
– De gyn klonk al weer helemaal anders…. ‘we tellen nu af naar de 32 weken en dan gaan we wat geruster slapen. Hoe het dan evolueert, dat zien we wel.’ Het kan zijn dat al de tuimelingen van mijn spookjes ervoor zorgden dat ik weer contracties kreeg.
Ik ben dus zeer benieuwd hoe  ze liggen.
Vandaag werd ook wat meer info over een eventuele bevalling gegeven. Prematuur = zowiezo keizersnede. Lukte het om ze wat langer bij de mama te houden en de hoofdjes liggen goed, mag het gewone bevalling zijn. Gelukkig deel ik de mening van de dokter. Wat moet, dat moet, ze moeten er toch uit  😉  Het ene heeft natuurlijk meer nadelen dan het andere, maar wat voor zin heeft het om je daar druk in te maken…
(geef toe, dat klinkt toch al beter dan: je gaat niet meer naar huis mogen)
Dus op raad van mijn dokter:

NOG  7 DAGEN!!!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: