druk

Last modified date

Hèhè, het was me het weekendje wel.
Veel tijd om te bloggen bleef er niet over.

Zaterdag ging Gianni een dagje meehelpen met zijn vader, één of ander dak gaan isoleren.
Hij moet er nog van krabben als hij er aan terugdenkt! Zijn kleren zitten ondertussen al in de wasmachine, dus die zullen normaal gezien niet meer ‘stekken’!
Mijn ‘werkweek’ duurde dus een dagje langer dan andere weken. Flesjes geven, badje vullen, kleertjes aantrekken en een stuk of 10 bavetten en pampers erdoor jagen. Een normale dag dus.

Om 17.00 werden we verwacht in de Brandhoekse kerk om onze kindjes te laten zegenen. Alle kinderen geboren en gedoopt in 2009 werden uitgenodigd.
Tegen alle verwachtingen in bleven ze relatief rustig. (op een enkel huilconcertje na)
Toen  ze effectief gezegend werden, stonden we beide vooraan met elk een baby.
De priester zegende eerst onze ‘Elise’  emo:vreemd2 en zei daarna tegen Gianni:
“Een papa alleen, is moeder de vrouw nog thuis misschien?”  emo:blink
Ik gaf een subtiel tekentje dat de mama wel degelijk aanwezig was, en er zelfs naast stond. Alle ogen op mij gericht en jah, het bloed bleef weer hangen in mijn wangen hé. Tomatenkop hoera!
Na de viering was er een receptie waar ze het bijna gingen forceren dat ik met de kinderen in het parochieblad zou verschijnen. GELUKKIG was er geen fototoestel in de buurt.

Zondag werd de drukste dag van ons korte weekendje. We werden ’s middags namelijk verwacht bij Lien en David in Gent voor mijn uitgestelde verjaardagsetentje. Zoals verwacht werden we er culinair verwend en heeft Gianni zelfs zijn grenzen verlegd. Jaja beste lezers, hij at bloemkool en witloof! Wat een prestatie  emo:happy0065
Het werd een héél gezellig namiddag, en ook de kindjes hebben zichtbaar genoten. Bij deze nog eens een dikke merci aan onze gastheer en gastvrouw  emo:joyful

Omdat we op de terugweg toch Kortrijk troffen, stopten we nog eventjes bij Gianni’s meme waar ook de meter en peter van de kids aanwezig waren.

Moe maar voldaan ploften we dan thuis in de zetel, en voor we het wisten kondigde de wekker aan dat het weer maandag was. emo:triest
Ik tel al af naar het volgende weekend! (en aftellen kan ik al goed ondertussen  emo:giechelen )

IMG_8077 IMG_8087 IMG_8112
IMG_8116 IMG_8108 IMG_8091

4 Responses

  1. Gent? Ben ik dan verhuisd????
    Thanks voor de complimenten, altijd leuk om die pluim op mijn hoed te krijgen… Ik heb mij ’s avonds nog ongemakkelijk gegeten met de restjes 😀
    xx

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: