druk drukker drukst

Last modified date

17:00

Vandaag was een druk-drukker-drukst dagje!
De ochtendstond heeft goud in de mond? Bij Gianni niet helaas, want die hing al op een onmenselijk vroeg uur boven onze wcpot. Ik was er resoluut tegen dat hij ging werken, maar hij was geen ‘truntje’ zei hij. Ja santé “geen truntje”! Hij was welgeteld 5 min thuis daarnet toen ik hem al naar bed stuurde om van zijn gezaag en geklaag af te zijn.
Once again is het bewezen, zieke venten zijn altijd stervende. (of dat denken ze in ieder geval)
Soit, na een uitgelopen vergaderingske van gisteren werd er hier niet meer opgeruimd dus moest dit nog vlug vlug deze morgen gebeuren voor de poetsvrouw aankwam.
Het startsein van onze drukke dag!

druk

Deze middag werd kleine broer bij oma ‘gedumpt’ en gingen Mies Muis (aka Lieze) en ik naar het Jan Yperman. Geen paniek lezertjes! We gingen er om te babyzwemmen. Een grote doorzichtige badkuip als zwembad, zonder chloor dus 200% kindvriendelijk!
Eerst was er een halfuurtje babymassage. Ik werd wat groenig van jaloezie toen ik onze kleine meid zo zag genieten. Het ziet er dan ook zo zalig chill uit! Nuja, ik genoot ook met volle teugen om dat kleine rozige mensje te mogen masseren met olie. Eén woord: ZALIG! Een op en top moeder-dochter momentje.
En om ons gestoef van gisteren verder te zetten: ze heeft haast niet geweend! Enkel toen mama haar iets te overenthousiast kopje onder liet gaan. (wat mocht hoor!)
Lieze is dus ook op verplaatsing een waterratje, maar liefst ééntje dat alles kan blijven zien. Dat lukt nu eenmaal niet onderwater, dus geen wonder dat ze dat minder leuk vond.  emo:joyful
Na het aankleden was er één klein meisje al in slaap gevallen op de mat…je raadt het al, onze kleine zus!

drukker

Na het zwemmen, ging het richting drukker (echt waar emo:tong ) want er moesten nieuwe briefjes voor de volleybaljeugd gedrukt worden. Gelukkig sliep Liezewieze als een bommeke en ging ook dit probleemloos en vlug.

Nu liggen ze beide nog steeds te snoezene  bij oma, want die gaat straks mee als papavervanger naar K&G. Met 2 kinderen alleen om spuitjes gaan? Neen danku!
En ‘de Djaanie’ ligt al uitgeteld te ronken.

20:00

Drukst

Het was een andere K&G dokter deze avond, en dat was al meteen merkbaar. Geen lange wachttijden, meer zelfs: we mochten meteen naar binnen!
Jasper weegt 5610g en is 58cm groot
Lieze weegt 5300g en is (jaja) 58cm groot
De dokter gaf enorm veel feedback en oordeelde dat ze allebei helemaal op schema zitten! Die 4 weken zogezegde achterstand zijn nu al helemaal weggewerkt! Dit werd ook bevestigd door de verpleegster.
Oh wat ben ik gelukkig deze avond. Ik loop over van trots…
Ze waren zo lief en alert. Een verwaarloosbaar weentje bij het prikje, maar meteen daarna weer een lachje. emo:wub
Jasper gaat volgens de dokter geen grote vent komen… te kleine voetjes 😉
Hij is ook dikker dan dat hij groot is, maar dat scheelt niet veel.
Hij maakt wel meer persoonlijk contact en kan zich lang concentreren. Ik moet nu dagelijks oefenen om zijn hoofdje recht te houden, want hij kan het wel. Zijn hoofdomtrek werd vorige keer niet zo precies gemeten… dus zijn hoofdje is niet uit proportie! Het volgt ook perfect de curve.
Lieze was Lieze… Keek constant rond en heeft alles bestudeerd. Ze zit perfect op haar eigen curvetje.
Jaja, mijn avond kan niet meer stuk!
Die van Gianni zal ook niet meer veranderen, die ligt nog steeds knockout in bed
en de kindjes?
Oordeel zelf:

IMG_8554 IMG_8555

3 Responses

 1. tjah… genen groten vent… Aangezien dat Opa Kortrijk maar 1 meter 70 is, overgrootopa Gullegem 1meter 69, Peter Kortrijk 1m76 en papa… 1 meter 78? Erg veel grote venten zitten er niet in de familie hé… Mo al die Ponseele-mannen hebben toch ook hun wederhelft gevonden, klein of groot, dik of dun!
  Kben blij dat ze het volledig goed doen!
  Op naar de volgende stap!
  xxx

 2. Ikke? 1m74 ongeveer.

  Maar om terug te komen op het dilemma “werken/niet-werken”: Het werd een gestrompel van klant tot klant. Na de middag moest ik bij elke klant wel om de 10min eventjes gaan zitten om niet weg te draaien en bij mijn laatste klant geraakte ik zelfs nauwelijks mijn ladder nog op.
  Dat is niet ‘trunten’, dat IS gewoon doodgaan :p

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: