drieling

Last modified date

TripletTrouble1
Gisteren speelden Jasper en Lieze eens drieling.
Helena, die een half dagje ouder is, kwam een uurtje logeren bij ons.
Eerst gingen we een mooie wandeling maken in Vlamertinge city met Ineke (Helena’s mama) mee.
Het is niet zo evident om overal met een gewone en dubbele kinderwagen naast elkaar te lopen.  🙄
Onderweg deed ik enkele noodzakelijke boodschapjes en bewonderden we weer de eendjes die vrolijk kwakend naar ons toe trippelden.

Terug thuis vertrok Ineke voor eventjes en bleef ik achter met 3 zesmaandertjes. Gelukkig is dat meisje zo braaf als iets! De mijne daarentegen  😉 Die hebben nog steeds regelmatig een portie mamaknuffels nodig. Denk trouwens niet: ik stel hun flesje een kwartier uit. Ah neen, want dan spannen ze samen en brullen ze Helena bijna omver.
Conclusie van de dag: een drieling ging hier ook lukken. MAAR (een grote maar dus) ze mogen dan wel geen honger hebben of hun luiers vullen!

Het uurtje vloog voorbij, Helena testte eens al ons speelgoed uit en had het hier naar haar zin.
Volgende week moet ze voor het eerst naar de onthaalmoeder en begint haar mama vol goede moed (chapeau trouwens) terug werken in haar eerste leerjaar.
Wij duimen voor een goede start! (maar zijn blij dat het voor ons nog niet zo ver is  emo:mondlinks2 ) We hadden het gisteren over ‘HET MOMENT.’  ‘HET MOMENT’ dat je beseft: ik doe hier de godganse dag niets anders dan pottekes geven en luiers verversen. Dat is volgens ons HET MOMENT dat je klaar bent om te gaan werken. Durf ik toegeven dat dit ook al enkele keren in mijn hoofd gebeurde? Nog even niet  emo:knikken-nee  Ik blijf in de ontkenningsfase.
Ineke die terug voor de klas gaat staan, betekent uiteindelijk wel dat er een gesprekspartner minder op mijn lijstje staat.  😐
Vrijwilligers????

1 Response

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: