den draai

Last modified date

Ik begin meer en meer m’n draai te vinden met de 2 dropjes!
Ik verzette op één dag het werk waar ik anders een week voor nodig heb!
Om 9uur was het ganse huis al spik en span opgeruimd, had ik mijn pyjama omgeruild voor kleren, hadden de kinderen gegeten en lagen ze tevreden te spelen.
Ik heb alles gewassen dat gewassen kon worden en profiteerde van het mooie weer om die berg was buiten te hangen. Ik maakte een lentewandelingetje richting school om nog maar wat papierwerk in orde te brengen.
Op aanvraag van de vriend maakte ik vogelnestjes klaar EN  om de mooie dag af te sluiten gaf voor het eerst in maanden weer volleybaltraining.
Als je een babytweeling aankan, dan is een bende pubers kinderspel hé. Meer zelfs, het is een leuk ontspannend tussendoortje.  emo:joyful Mijn job als fulltime trainster terug opnemen is verleidelijk, maar praktisch gezien een te grote rompslomp momenteel.
By the way, een carrière als ‘vrouw aan de haard’ is nog steeds niet voor mij weggelegd hoor, want eerlijk is eerlijk: ik maak gretig gebruik van dienstencheques om mijn strijk en dweilwerk weg te werken.  emo:lol

Dinsdag is babyzwemdag  ten huize Ponseele, dus trok ik met Liezewieze naar Ieper.
De massage liet ze graag toe, maar dat water kon haar vandaag niet bekoren. Toen ik ze proestend kopje onder liet gaan was haar humeur helemaal naar de knoppen.
We waren de ‘klas’ nog niet uit of mijn meisje was al in slaap gesukkeld. Moet dat lastig zijn!  emo:halfblij
En omdat de zon toch in het land is, besloot ik maar om ze in haar body meer naar huis te nemen!  emo:innocent Haar tshirtje was dus helemaal nat, en bij gebrek aan andere kleren, heb ik haar zo meegenomen. Tschaap zat wel ingeduffeld in schapenvelletje en fleecedeken hoor! Koud had ze dus helemaal niet, integendeel…
Reservekleren? Jaja die heb ik altijd bij! In de luiertas die…. juist ja, bij Jasper gebleven was!

Grappige anekdote tussenin:
In de cafetaria van het ziekenhuis (ook de mama’s mogen uitrusten na een ‘zware’ inspanning  emo:fatty-big_smile ) kwam een dame onze kinderen bewonderen. Nadruk op kinderEN…
Ik kreeg dus te horen wat een lieve mooie baby’s ik wel heb. Het mensje stond te staren naar Jaspers lege bakje… Enkel zijn wikkeldeken lag er in.
Voor alle zekerheid zei ik haar tot tweemaal toe (Ineke kan beamen): “Ik heb maar eentje bij hoor mevrouw” maar het vrouwtje in kwestie bleef doorlachen en vertederd kijken naar…. het lege plekje!
*Zucht*

Jasper deed ondertussen ook iets cool!
Hij deed zijn eerste officiële namiddagtukje!!!! woehoe!
In een bedje, in het donker en wel 3,5 uur lang!
Wat een luxe! emo:happy0005

IMG_8681IMG_8682

1 Response

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: