de tel kwijt

Last modified date

Ik was eventjes de tel kwijt.
Gelukkig staat hier linksonder een zoekfunctie, tel je even mee?

1/ juli 2009;
2/ juli 2009 (bis);
3/ februari 2010;
4/ januari 2011;

… en dus komen je we nu op 5 accidentjes in de afgelopen 3 jaar op een stukje van amper 50m Poperingseweg: december 2011.
Volgens de buren zou het aantal hoger liggen (op langere tijd weliswaar) maar toen woonden wij hier nog niet hé.

 

Hoe het deze keer gebeurde

Een auto komende van Ieper moet weer eens de controle over het stuur verloren zijn over de kleine kasseitjes ter hoogte van de kruising Groezeweg. Vervolgens tekende zich een remspoor van zijn rechterwiel af vlak langs mijn auto, een tiental meter verder een remspoor van zijn linkerwielom vervolgens af te wijken naar rechts waar de grijze auto stond die je nu (op de foto) tegen de gevel ziet staan. De auto van de ‘roekeloze chauffeur’ (<- hoe moet je die anders noemen hé?) staat midden op de rijweg in tegenovergestelde richting. Die asdraaiing van 90° zorgde voor een wrak waarvan zelfs de deuren met moeite open gingen.

Het scheelde dus geen spreekwoordelijk haar of ik mocht weer naar de carrossier of erger.
Straks  mag de Ieperse schepen van mobiliteit een mailtje verwachten.

Brandweer

Enkele uren later  waren weer blauwe lichten te zien, deze keer om de kerstverlichting op te hangen. De brandweerman op de brandweerladder op de brandweerwagen zwaaide naar de nieuwsgierige Jasper & Lieze en ze zwaaiden mooi en enthousiast terug. 🙂

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

1 Response

  1. Onbegrijpelijk… de Poperingseweg was nochtans deze week op Q gemeld met een ‘vallende ster’… Dat haalt blijkbaar allemaal niet veel uit. Was het terug een nachtelijk gebeuren??

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: