Morgen is het december en dan beginnen we denken aan de kerstsfeer. De kerstboom vertoeft nog tot het komende weekend op zolder, maar ons eerste kindvriendelijke kerststalletje is een feit!

Als klein Tineke speelde ik vaak met de figuurtjes, en die ervaring wou ik onze kinderen niet ontnemen. Wij zijn ook diepgelovige mensen. Dus hebben wij een stalleke van hun favoriete merk! Dit mag één maand per jaar van zolder gehaald worden, en dan mogen ze naar hartelust spelen en de figuurtjes verstoppen.  Een impulsieve koop was dit niet. Ik zag het staan in september, maar vond het teveel geld voor wat het waard is. Ik zag het tweedehands, maar vond het te duur om tweedehands te zijn. En deze week mensen, staat het 15euro goedkoper dan elders in het Kruidvat! DE WINKEL waar ik hoegenaamd niets goeds meer over kon schrijven… Klik gerust eens op bovenstaande link en smelt net als ik voor klein (schijnbaar kogelronde) Jasperke en Liezeke 🙂 Ik ben toch weer gezwicht voor de aanbiedingen… foei foei foei  🙄
IMG_5712

Het stalletje speelt muziek, maar geen tsjingel tsjangel muziek! Eerder ‘sfeermuziek’  😉

3 Responses

  1. Hé dat is idd een leuk stalletje. Heb het niet zien staan in het reclame blaadje. Morgen eens langst het kruidvat passeren, m’n fotokerstballen zijn ook klaar dus kan ik die ineens meenemen 😆 .

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: