De noorderburen achterna

Net zoals de Hollanders, die gisteren nogal gierig waren met hun punten voor ons Tommeke, zijn wij ook wat gieriger geworden.
Mijn inkomen is momenteel zo belachelijk weinig, dat er toch wel bezuinigd moet worden.
Erg vinden we dat helemaal niet, het was zo voorzien en Jasper en Lieze tijd blijft onbetaalbaar! Het is wel eventjes nagelbijten tot de solden het land in zijn!

We (Gianni en ik) gingen dus vandaag eens de grens over naar Nederland. We gingen naar Sluis omdat alle winkels daar open zijn op zondag. Die mooie opklaringen en het stralende zonnetje waren dan ook speciaal voor ons aanwezig!
De pampers zijn er goedkoper maar het prijsverschil was dit weekend niet zo fenomenaal. We kochten enkele pakjes, maar geen torenhoge voorraad. De nummertjes 3 waren trouwens al leeggeplunderd door voorgangers…

Wij gingen als echte koopjesjagers voor de melkpoeder! Hier een slordige 20 euro per doos, daar… 13,30 euro!!!!! We kochten 6 dozen en kregen er nog een bon van 5 euro bovenop! De dozen hebben er een ander kleurtje, maar als ik de vele grensoverstekers mag geloven, is de smaak identiek. (het merk, de soort en beschrijving is dat in ieder geval) Lang leve de gierige buren!

Herinner je trouwens die zalige babygeur van vroeger? Die bestaat in flesjes! Mustella genaamd. We gebruikten hier Galenco, waren er tevreden van, maar de nostalgie nam het over. Mustella ruikt gewoon zo zaaaaaaalig naar baby’s! Ik kreeg al enkele keren het complimentje dat mijn kinderen altijd zo lekker ruiken en zo zacht zijn. Awel mensen: MUSTELLA  (en als de mensen van dat bedrijf mij nu nog eens zouden sponseren dan wil ik het merk in elk blogje wel stiekem vermelden hoor  emo:giechelen  )
Ook hiervoor ga je best de grens over. Een pul van 750ml kost er evenveel als een pulletje van 300ml hier.

En verder…
Jasper heeft wel degelijk de 3 dagen koorts achter de rug! Wie dit niet kent, kent misschien de 6de kinderziekte? Allemaal één pot nat hoor! Het manneke staat vol, maar dan ook VOL met rode uitslag. Het werd voorspeld, we waren voorbereid 100_1258maar het blijft enorm zielig en eng om te zien.  De foto is van deze morgen, ondertussen is het NOG erger geworden. Rond zijn oogjes, op zijn hoofdje, zijn buikje, zijn rugje, zijn poep,… één slagveld van ‘rash’  emo:fatty-ops
Positieve aan de zaak: Jasper heeft er geen last van, de koorts is weg en hij is weer zijn gelukkige zelve.

Morgen moeten we terug naar K&G voor de 6-maand-keuring! Ik heb zo’n licht vermoeden dat alles dik in orde gaat zijn.  emo:fatty-look_down

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: