dag 2

Doordat we nog steeds geen verbinding kunnen maken met de hotspot op Jan Yperman en IT in het weekend niet werkt is het lastig om bij Jasper en Lieze te kunnen zijn én jullie van updates te voorzien.

Gisteren kwam ik thuis om 22u15 en heb direct gegeten. Ik ben begonnen met het encoderen van de gemaakte filmpjes en ben in slaap gevallen. Bijgevolg kan ik jullie van “dag 1” al een link geven maar geen zekerheid of die binnen enkele uren effectief online komt te staan.

Maar het gaat goed met Jasper en Lieze!

Lieze mag per dag al 1x uit de couveuse om drinken te krijgen. Die eer viel Tine gisterenmorgen te beurt. In de NM mocht ik Lieze dan nog eens de fles geven. ’s Avonds mocht ik ze zelfs al verversen én de fles geven!

Jasper wordt geen extra zuurstof meer gegeven en ademt normaal! 🙂 Hij wordt wel nog zo veel mogelijk gerust gelaten. Helemaal zijne papa: als hij moe is moet ge hem gerust laten! 😀

Maar nu ben ik rap terug weg om Tine naar neonatalogie te kunnen rolstoelen zodat ze Lieze nog eens in haar armen kan houden.

Gianni is een amateur cyclocrosser en kantkrosser met 3 sportieve kinderen die volleyballen, lopen en ook wel eens met de fiets zouden durven rijden.

3 Responses

  1. Super filmpje! Ze doen het echt wel goed en je zou zeker niet zeggen dat ze te vroeg geboren zijn hoor als je ze zo ziet liggen! Er kwam spontaan een glimlach op m’n gezicht bij het zien van Jasper die z’n oogskes probeert open te doen. Ik hoop echt dat jullie ze héél vlug bij jullie hebben!

  2. Schoon hé, die 2 kleine boelekes. Je zou direct die schattige kindjes in je armen willen nemen!Gianni, je doet uw werk goed hoor, zo kunnen wij ook meegenieten van jullie tweeling. Lieze is een echt prinsesje en heeft wel enorme grote vingers, van wie heeft ze dit mee? En jasper is een héééééééééééééééle mooie baby, zoals een prins! Nog veel beterschap tine en gianni doe zo verder.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: