culinair hoogtepuntje

Last modified date

Zondag belde mijn vader met het idee om een verrassingsfeestje te organiseren voor ons moeder, en of ik geen locatie wist… hint hint
Het mocht dus hier doorgaan, op voorwaarde dat ik niets zelf moest koken. Mijn week zat propvol vergaderingen en er moest ook gewerkt worden overdag. Een keukenwonder ben ik ook al niet…
Er werd dus beroep gedaan op een traiteur. Meer zelfs! Op een Chef Aan Huis!

We maakten al eens kennis met zijn hapjes toen ma&pa 20 jaar getrouwd waren en ook deze keer werd het een culinair hoogtepunt.
Een maaltijd die compleet werd opgebouwd met hapjes. Zéér fijne hapjes met ongekende smaken en vernieuwende combinaties.
(al kon de oester mij opnieuw niet bekoren 😉 )

Mijn moeder was er van overtuigd dat ze een simpele lasagne kwamen eten bij ons. Want Gianni had zin in lasagne en ik had mijn broer ook uitgenodigd. Ik liet subtiel vallen dat als ze wou, ze ook mocht komen.
Ik ken haar namelijk al en wist 100% zeker dat ze zou toehappen.
Een ganse week kocht ze groentes en andere ingrediënten voor mijn maaltijd, zodat ze niet het flauwste vermoeden van ons geheim zou hebben.
Ze wist dus van niets, viel compleet uit de lucht en heeft de hele avond genoten.
Een voltreffer dus!

Wie meer info wil: www.chevanhus.be

1 Response

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: