congé

Gianni’s verlof is officieel uit de startblokken geschoten.
2 weken thuis bij mij en de kindjes. We hadden wat daguitstapjes in gedachten, maar de praktische kant schrikt ons wat af. Veel hebben ze er ook nog nie aan op die leeftijd. We houden het bij enkele simpele uitstappen (shoppen, zoektochtjes, familiebezoekjes) en zijn gezwicht voor de zwembadgekte.
Er staat er nu ook ééntje in onze tuin te pronken. De zon doet haar werk en wij de rest 8)
Jasper ondergaat het allemaal zonder bijster veel enthousiasme. Hij vond het veel te koud onder de paraplu. Dan maar hoedje op, T-shirt aan en in het zonnetje spetteren. (met een halve fles factor 50 opgesmeerd)
Lieze is nog steeds een kleine waterrat en genoot met volle teugen.
Nu de fruitpap en wat rusten en dan een gezinsduik in het water!
(en zorgen dat ik er op tijd uitrol om mij klaar te maken voor de dankviering!)

3 Responses

  1. Haha, zalig hé een zwembad !!! Wij hebben er ook één maar mijn ventje wilt het niet opzetten om het gras te sparen emo:boos . Nuja, om elegant dat dat laddertje op te raken met een dikke buik is nu ook niet mijn sterkste kant dus t’is nog niet zo erg en Anaïs heeft haar privézwemeiland 😀 , dan lig ik daar maar mee in 😆 .
    K

    • Ik was dus nog niet klaar met typen 😆 . Kan je er niet een paar emmers warm water bij gooien zodat het wat aangenamer is van temperatuur voor de kids of is het badje daar te groot voor? Of het ’s morgens (vroeg :mrgreen: ) vullen en lekker laten opwarmen in het zonnetje en tegen dat ze er dan ingaan een parasol boven zetten? Of de tuinslang aansluiten op de warmwater kraan en zo een aangename temperatuur creëren? 😆

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: