bijna 12 weekjes oud

Last modified date

Ze zijn al bijna 12 weekjes oud, onze 2 ieniemienies!
Hoog tijd voor een terugblikje.

-Toen ze uit neonatologie ontslagen werden, kregen ze nog om de 4 uur een flesje.Dit is overdag zo gebleven (hun inwendig klokje werkt zonder twijfel perfect) en ’s nachts varieert het tussen de 6.5 uur en 9 uur. Een echt vast nachtritme is er dus nog niet, maar hé ons hoor je niet klagen!

-Ze wegen allebei het dubbel van hun geboortegewicht nu.

-Jasper is nog steeds grote fan van zijn tutje dat hij ginds kreeg, Lieze doet verwoede pogingen maar snapt het tutterprincipe niet helemaal. Dan komt ze gefrustreerd en boos, want die tut wil maar niet in haar mondje blijven.

-Liezeke was ‘little miss nooit genoeg’ en dit is wel verbeterd. Het is 9/10 keer Jasper die zijn maagje voelt knorren en zijn keeltje openzet.

-Liezeke had lastige avonden, dit was helemaal weggevallen en jammergenoeg deze week weer opgekomen. Ontroostbaar krijsen, niet bevorderlijk voor een gezellig avond. emo:fatty-doubt

-Jasper doet zijn oogjes open! Wat een ommekeer bij zijn eerste weken…
Hij is enorm gesteld op persoonlijk contact. Hij palmt de persoon die hem vastheeft helemaal in en zou de hele dag door lachen. Een echte knuffelbeer!

-Lieze is nog steeds Lieze! emo:fatty-look_down Ze ziet en hoort het allemaal en kijkt naar iedereen behalve de persoon die haar vastheeft.
Toen mijn gyn op haar eerste dag zei: ‘ze kikt lik è vinke’ leerde ik een nieuw gezegde bij. Het is nog steeds van toepassing, maar ‘vink’ is niet echt een troetelnaampje dus hou ik het bij ‘mijn musje’ of ‘zussemus’ 😉

Een terugblik zonder foto’s, dat kan niet hé emo:fatty-feel_good

IMG_6234 IMG_8181 IMG_8182
IMG_6313_ IMG_8185 IMG_8186
0P6260007 IMG_8205 IMG_8207

3 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: