bieden enzo (met regelmatige updates)

Last modified date

Nu ik weet welke klas ik volgend jaar heb, schuim ik weer enkele 2dehandssites af.
Ik zou graag laten weten wat ik op het oog heb, maar er lezen te veel nieuwsgierige aagjes mee die dit ook wel in hun klas kunnen gebruiken.  😉

Om toch een idee te geven:
– Ik mail al 2 weken met een dame, die maar niet wil antwoorden, om DE kalender in handen te krijgen die blijkbaar nergens meer verkocht wordt. Geloof me vrij, DIE kalender hangt in mijn klas 1 september, waar ik ook heen moet rijden om hem te vinden.
De kalender kan ik nu wel plaatsen. Mijn bod werd aanvaard  emo:joyful
(en het leukste gedeelte: ik moet er zelf het land niet voor rond rijden want Lien komt er dagelijks voorbij)
– Ik mailde al even lang met een andere dame, die blijkbaar ook haar emails nooit checkt, om HET eductieve spel bij uitstek in handen te krijgen. Ik heb er al één liggen, gebruik het massa’s in mijn klas en zou een 2de exemplaar (en zeker voor die prijs) wel kunnen gebruiken.

– Ik belde met mijn vader en die drukbezette man ziet het 200% zitten om enkele bankjes in elkaar te timmeren voor mijn vertelhoek. Want een hippe klas heeft een vertelhoek hé! (ik heb dan ook mijn mooiste voorleesboeken van vriendin Annie M.G. Schmidt al afgestoft)

Oproep tussendoor:
Ik zou kussentjes ofzo kopen in de Ikea, maar die zijn zo ‘saai’ van kleur… Is er geen lief lezertje (of meerdere lezertjes) die stofjes, tijd en een naaimachine overhebben om mijn klas te helpen pimpen?
Baat het niet, dan schaadt het niet hé. Ik kan enkel maar eens vriendelijk polsen.

Update: er is misschien een lieve dame gevonden! (die dan nog eens naast een stoffenzaak blijkt te wonen) Zou ik nog wat geluk overhebben dan????
Of misschien gewoon een hele goeie vriendin emo:knikken

– Ik maakte een agenda met bijna 200 foto’s in van mijn kinderen. Kan ik daar wat in bladeren tijdens eenzame speeltijden enzo. 😉

Staat nog op het programma:
– mijn AVI-boekjes (voor de niet leerkrachten: boekjes volgens leesniveau van de kinderen) voorzien van MIJN gegevens zodat ik die aan het eind van het schooljaar moeiteloos uit de klasbib kan plukken.
– enkele AVI-teksten die ik liggen had lamineren, zodat die in dezelfde bib kunnen geplaatst worden
– eens ik een klasthema weet, naamkaartjes en naamstickers maken voor de kinderen.
– eens nadenken hoe ik een verjaardag in de klas origineel kan vieren want ik kan geen gitaar spelen… Ik hoorde ooit in een school een superleuk verjaardagsliedje dat ik niet kende… Maar weet natuurlijk de titel niet meer. 🙁
– een leuk fotokader vinden om de kindjes tentoon te stellen op mijne bureau in de klas
– …

Mijn agenda:
(de laatste foto is speciaal voor Lies, zodat die ook ziet dat mijn kinderen niet constant voor de televisie zitten…)

4 Responses

  1. o man, jaloers!!! Zo’n agenda wil ik ook (met mijn kids dan) + ik wil je kussens wel onder handen nemen, ik denk dat ik na de verhuis wat tijd zal hebben, maar voor de stof zal je zelf moeten zorgen.

    Enne, in de rij achter aanschuiven, hé, ik heb je pa eerst gereserveerd voor de helft van mijn huis!

  2. Van deze juf moet je alvast geen schrik meer hebben 😉
    Ik koop NIKS meer voor school! Heb de afgelopen jaren m’n best al meer dan genoeg gedaan en nu is het gedaan. Zolang ik van de kapazasite kan afblijven is’t goed 😉

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: