Bezint eer ge begint!

Last modified date

Dit kwam ik laatst tegen op één van mijn vele surftochten op the world wide web. Ik deel het graag met jullie  😎

1: Zwangerschap
Vrouw: ter voorbereiding op de zwangerschap, trek een positiebroek aan, en draag een zak van 10 kilo aardappelen voor je buik. Loop zo 9 maanden rond. Na de 9de maand, verwijder een kwart van de aardappelen.
Man: ter voorbereiding op de zwangerschap: ga naar huis, pak de krant en lees hem. Het zal voorlopig de laatste keer zijn.

2: Opvoeding
Alvorens daadwerkelijk zelf aan kinderen te beginnen, vind een stel dat al kinderen heeft, en bekritiseer hen aangaande hun opvoedingskwaliteiten, gebrek aan geduld, afschuwelijk laag tolerantie-niveau, en over hoe ze hun kinderen hun gang maar laten gaan. Stel manieren voor, om het slaap- en eetgedrag van de kinderen te verbeteren, hoe je ze zo snel mogelijk zindelijk krijgt, hun tafelmanieren en hun algemene gedrag. Geniet ervan – het zal de laatste keer zijn in je leven, dat je alle antwoorden hebt.

3: Nachtrust
Om te ervaren hoe de nachten zullen zijn, doe het volgende: van 17:00 – 22:00 uur loop je door de woonkamer, met een zak aardappelen van 5 kilo in je armen. Om 22:00 leg je de zak even weg, zet de wekker op middernacht, en ga je slapen. Om 0:00 sta je op, pak je de zak aardappelen, en loop je weer door de woonkamer, tot 1:00 uur. Zet de wekker op 3:00 uur. Aangezien je niet meer in slaap kunt komen, sta je om 2:00 op en schenk je jezelf een borrel in. Ga om 2:45 weer naar bed. Sta om 3:00 op, als de wekker gaat. Zing slaapliedjes in het donker, tot 4:00 uur. Zet je wekker nu op 5:00. Sta op. Maak ontbijt. Herhaal dit gedurende 5 jaar. Kijk blij!

4: Reinheid
Kun je tegen vuil? Om hier achter te komen, de volgende test. Smeer pindakaas op de bank, en jam in de gordijnen. Verberg een fishstick achter de dvd-speler, en laat hem daar de hele zomer liggen. Steek je vingers in de natte aarde van een plantenpot, en wrijf je vingers over de schone muur. Probeer de vlekken te verbergen met kleurpotloden. En? Hoe bevalt dat?

5: Aankleden
Kinderen aankleden klinkt makkelijker dan het is. Koop een inktvis. Koop ook een netje sinaasappelen. Haal de sinaasappelen eruit, en probeer de inkvis erin te krijgen, zonder dat een van de armen eruit steekt. Beschikbare tijd: de hele ochtend.

6: Creativiteit
Pak een eierdoos, en maak met behulp van een schaar en een pot verf een krokodil. Neem een lege toiletrol. Met enkel plakband en een stukje aluminiumfolie moet dit een kerstdecoratie worden. Tenslotte, maak met een leeg melkpak, een pingpong-bal en een lege verpakking van de ontbijtgranen een exacte kopie van de Eiffeltoren.

7: Vervoer
Vergeet de Mini Cabrio, en koop maar een stationwagen. En denk maar niet dat die blinkend schoon op de oprit kan staan. Familie-auto’s horen er nu eenmaal niet schoon uit te zien. Koop daarom een chocoladereep, en stop die in het handschoenenvak. Laat hem daar liggen. Neem een euro en stop die in de gleuf van de cd-speler. Neem een pakje koekjes en sla ze stuk, en verspreid over de achterbank. (Goed tussen de spleten drukken!) Neem een bladhark, en ga hiermee over zijkant van de auto. Zo. Perfect! Niets meer aan doen!

8: Wandelen
Bereid je voor om een stukje te wandelen. Wacht vervolgens een kwartier bij het toilet. Ga de deur uit. En weer naar binnen. Naar buiten. Naar binnen. Loop het tuinpad af. En weer terug. En weer af. Loop heel langzaam over de stoep. Stop elke 2 meter, om het sigarettenstompje, stukje kauwgum, takje of vies papiertje nauwgezet te inspecteren. Herhaal dit. Bestudeer elk geplet insect dat je onderweg ziet langdurig. Roep luidkeels dat je er genoeg van hebt, totdat de buren naar buiten komen, en je verbaasd aankijken. Gooi je handen in de lucht en ga weer in huis. Je bent nu bijna klaar om te proberen een wandeling te maken met een klein kindje.

9: Herhaling
Herhaal alles wat je zegt minstens 5 keer.

10: Winkelen
Ga naar de lokale supermarkt. Neem iets mee dat op een kleuter lijkt: een geit of zo. Als je verwacht meerdere kinderen te krijgen, neem zoveel geiten mee als er kinderen verwacht worden. Doe de weekboodschappen zonder de geiten uit het oog te verliezen. Betaal voor alles dat de geiten eten of stuk maken. Tot je dit vlekkeloos onder controle hebt, is het verstandiger om nog even niet aan kinderen te denken.

11: Voeden
Koop een meloen, en hol hem uit. Maak een gat in de zijkant. Hang de meloen aan het plafond, en laat hem heen en weer slingeren. Neem een bord pap, en probeer de pap in de meloen te krijgen, waarbij een lepel een vliegtuig moet voorstellen. Hou vol, tot de helft van de pap in de meloen zit. Schenk nu de rest van de pap over je schoot. Zorg dat er ook genoeg op de vloer belandt. Blij kalm. Je bent nu klaar om een baby van een jaar te voeden.

12. Ouderschap
Leer de namen van elk personage van Dora the Explorer, Sesamstraat en Bob de Bouwer. Leer de Teletubbies uit elkaar te houden. Wanneer je op je werk zit, en je begint onbewust de tune van Kabouter Plop te neuriën, dan ben je klaar om het ouderschap op je te nemen.

baby_market_287985

2 Responses

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: