Beste wensen enzo!

Dat het hier stil blijft is een goeie opmerking!  🙄
Na een avondje computerspelletjes met ‘de mannen’ bleef onze computer namelijk beneden staan. Normaal vindt hij zijn weg naar boven vandaag terug en kan ik er enkele foto’s opzetten die ik eerder deze week trok.

We wensen jullie alvast het beste voor 2013!
2012 was in alle opzichten een superjaartje voor ons, en soms ben ik wel wat bang dat dit moeilijk kan geëvenaard worden…
We eindigen alvast in schoonheid met een prachtige echosessie van Puk! Hij/zij weegt ondertussen 1,4kg en zit perfect op schema. Ik kreeg ook goede punten, want op 29 weken tijd ben ik 1,6kg aangekomen. Ideaal!
Puklief ligt momenteel in stuit, maar heeft nog alle tijd van de wereld (5 weken volgens de gyn) om zich gemakkelijk te kunnen draaien. Nu al een koppig Ponseeleke, zo hadden we er al ééntje de vorige keer emo:tmond
Jammergenoeg zorgt de huidige buikpositie weer voor die vervelende opstoten van maagzuur… Fervente lezers kunnen zich ongetwijfeld mijn Gavisconmonologen herinneren… Een reden te meer om ongeduldig af te tellen. De laatste 11 weken zijn ingegaan!

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: