Bellewaaaaaaaaaaaaaerde

Last modified date

 

Het is fijn leerkracht te zijn! Want wij hebben EN vakantie EN gratis toegang tot pretparken in sommige vakanties. Onze twee kleintjes hebben nog héél wat groeimarge alvorens te betalend binnen moeten daar en de papa mocht mee aan kindertarief. Het park ligt op een kwartierke rijden wat ons nog meer overtuigde om eens niet voor het voor de hand liggende Plopsa te kiezen.
We aten soep met boterhammen om kwart voor elf, haalden onze boodschappen op in de Colruyt om 11uur (lang leve collect & go) en gingen dan rechtstreeks naar het park. Bijna vier uurtjes later stapten we weer richting auto met twee tevreden kindertjes aan de hand.
We zagen olifanten, giraffen, leeuwen, tijgers, vogels, vissen, apen, stokstaartjes, papegaaien, ………….. Wat we niet zagen is echter nog belangrijker: VOLK! Het was zooooo kalm dat we nergens moesten aanschuiven en op vele attracties meteen konden opstappen. We deden de favorieten dan ook twee keer, aaaahja! Een medewerker liet ons weten dat het park met verlies draaide vandaag, maar wij lieten het ons niet aan ons hartje komen.
De snotneuzen en hoestjes zijn nog niet helemaal weg, waardoor ons Lieze-zonder-vrees er soms wat beteuterd uitziet. Jasper overtrof zichzelf en deed al enkele attracties meer dan gewoonlijk. De autodeuren waren nog niet dicht of ze sliepen al… Een ganse dag is gewoon nog te lastig! Wij gaan zeker nog terug! Volgende keer misschien met een minder angstaanjagend decor in het park!  😉 Gelukkig konden we ze wel wijsmaken dat die lelijke ratten eigenlijk muisjes waren!  🙄

Papa zat ook met zijn dochter op de ballonnetjes!

1 Response

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: